Ειδήσεις

Συνεχίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι επιχειρήσεις για καθαρισμό δρόμων-ρεμάτων-ποταμών


Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι παρεμβάσεις των συνεργείων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας σε όλο το οδικό δίκτυο, τον καθαρισμό ποταμών και την ενίσχυση αναχωμάτων.

Και σήμερα Παρασκευή, οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα επιχειρούν σε σημεία όπου δύναται (λόγω λασπώδους εδάφους) και πιο συγκεκριμένα: Ενίσχυση αναχώματος στον Ενιπέα ποταμό στο Βλοχό Καρδίτσας και στην Υπέρεια Φαρσάλων, καθαρισμός κοίτης στο Χαιδαρόρεμα Φαρσάλων, σε διάφορα σημεία κατά μήκος του Πηνειού ποταμού. Το Σάββατο αναμένεται  να επανεκκινήσουν οι εργασίες (είχαν διακοπεί λόγω βροχής) ενίσχυσης αναχώματος στον Γκουσμπασανιώτη ποταμό, στον Τιταρήσιο στη Ροδιά και στο Αρμένιο. Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι καθαρισμοί επαρχιακών δρόμων σε Αρμένιο, Σωτήριο, Χάλκη.

Στην ΠΕ Μαγνησίας δεκάδες μηχανήματα συνεχίζουν να επιχειρούν στα παρακάτω σημεία: Για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου στις παρακάτω περιοχές: ΓΕΦΥΡΑ ΚΙΣΣΟΥ, ΜΑΚΡΥΡΡΑΧΗ, ΧΑΝΙΑ-ΔΡΑΚΕΙΑ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, ΑΓΙΟΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣ, ΑΓΡΙΑ-ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ, ΤΡΙΚΕΡΙ. Ταυτόχρονα πραγματοποιείται και καθαρισμός ρεμάτων στις περιοχές: ΜΗΛΙΝΑ, ΚΑΛΑΜΟΣ, ΚΡΑΥΣΙΔΩΝΑΣ, ΑΝΑΥΡΟΣ, ΒΡΥΧΩΝΑΣ, ΑΛΙΓΑΡΟΡΕΜΑ, ΞΗΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ, ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ, ΚΟΥΚΟΣ, ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ (ΛΑΧΑΝΟΡΕΜΑ), ΚΑΤΗΧΩΡΙ, ΠΟΡΤΑΡΙΑ, ΞΗΡΙΑΣ ΑΛΜΥΡΟΥ.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση εργασίας Κ. Αγοραστού με αρμόδιους υπουργούς για την αντιπλημμυρική προστασία της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου