Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την εισαγωγή μαθητών στην Α Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας


Συνεχίζεται μέχρι τις  31/05/2024 η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή μαθητών στο Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας για το σχολικό έτος 2024-2025. Οι γονείς/κηδεμόνες των υποψηφίων μαθητών έως τις 31 Μαΐου 2024 και ώρα 14:00 μπορούν να υποβάλλουν από κοινού ηλεκτρονική αίτηση, ή με από κοινού φυσική παρουσία στο σχολείο ή με οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής μόνο στο Μουσικό Σχολείο της Καρδίτσας. Αν δεν συντρέχει η απαιτούμενη συναίνεση των γονέων/κηδεμόνων για την συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις δεν δύναται να συμμετάσχει ο/η υποψήφιος/α σε αυτές, παρά μόνο αν προσκομισθεί δικαστική απόφαση (προσωρινή διαταγή, απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, οριστική δικαστική απόφαση) που το επιτρέπει.

Σε κάθε περίπτωση η αίτηση πρέπει να οριστικοποιηθεί

  • είτε με την φυσική παρουσία και των δυο γονέων, προσκομίζοντας τις ταυτότητές τους,
  • είτε ηλεκτρονικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αφού συμπληρωθεί και υπογραφεί το υπόδειγμα της αίτησης, με επικύρωση του γνήσιου των υπογραφών των δυο γονέων, ή της επικυρωμένης υπογραφής του ενός και επικυρωμένης εξουσιοδότησης του άλλου γονέα.

Όλοι οι υποψήφιοι/ες θα προετοιμαστούν στο σχολείο από εκπαιδευτικούς του σχολείου για να λάβουν μέρος στις εξετάσεις. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή της αίτησης και τις εισαγωγικές εξετάσεις οι ενδιαφερόμενοι γονείς/κηδεμόνες παρακαλούνται να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2441073970 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στo gymmkard@sch.gr

 

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας επισκέφτηκε ο Γιώργος Καλλιακμάνης