Ειδήσεις

Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας επισκέφτηκε ο Γιώργος Καλλιακμάνης


Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής· Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κ. ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συνάδελφους μας καθώς και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καρδίτσας Ταξίαρχο κ. ΜΠΙΛΙΑΛΗ Στυλιανό για ζητήματα που απασχολούν την τοπική Αστυνομία, τις διεκδικήσεις μας ως Ένωση και το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας γενικότερα.

Τον κ. ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος κ. ΡΕΠΠΑΣ Στέργιος,  ο Ταμίας κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Χαρίλαος και ο Αντιπρόσωπος κ. ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ Σωκράτης.

Ο κ. ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣείναι ένας έμπειρος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας και έχει ασχοληθεί με πολύκροτες υποθέσεις και εγκλήματα που κατά καιρούς σόκαραν το Πανελλήνιο.

Γεννήθηκε το 1968 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας, είναι πατέρας τριών παιδιών και υπηρετεί από το 1995 έως σήμερα στονΔιεθνή Αερολιμένα Αθηνώνκατέχοντας τον βαθμό του Αστυνόμου Β´.

Το 2001 ανέλαβε την ίδρυση του πρώτου γραφείου εξέτασης ταξιδιωτικών εγγράφων που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αποκτώντας εξειδίκευση στην εξέταση της γνησιότητας των ταξιδιωτικών εγγράφων.

Εξάρθρωσε εκατοντάδες κυκλώματα διακίνησης παρανόμων μεταναστών και εμπορίας ανθρώπων.

Κατέχει πλούσια συνδικαλιστική δράση από το 2010 που εκλέχθηκε στο Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής έως και σήμερα που είναι ο εν ενέργεια Προέδρος της ΈνωσηςΑστυνομικώνΥπαλλήλων Ν/Α Αττικής και Αντιπρόεδρος στην ΠΟΑΣΥ, με σημαντικές δράσεις που έθεταν νέες βάσεις στη σχέσεις Κοινωνίας και Αστυνομίας.

Οι σημαντικότερες βραβεύσεις του ήταν,για την αποτελεσματικότητα του στην πάταξη της εμπορίας ανθρώπων από τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα κ. ΤΗΟΜΑΣ MILLER, για τη συμβολή του στην αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, για την προσφορά του στον εθελοντισμό, στον πολιτισμόκαι στην Ελληνική κοινωνία.

Βραβεύτηκε επίσης από την ΈνωσηΠυροτεχνουργών Ελλάδος, τον Ελληνικό Σύλλογο Διάσωσης και Διάδοσης της πολιτιστικής κληρονομιάς, ενώ συμμετέχειενεργά στην εκστρατεία για τον επαναπατρισμό των γλυπτών τουΠαρθενώνα.
Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία!

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεχίζονται οι αιτήσεις για την εισαγωγή μαθητών στην Α Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Τo ταξίδι της ζωής - Του Κώστα Βλάχου