Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων την 31η Ιανουαρίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Σοφάδων μεθέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση 1ης αναμόρφωσης  του προϋπολογισμού οικ. έτους 2022.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Χασιαλής Θεόδωρος.

2. Καθορισμός των κωδικών του προϋπολογισμού οικ. έτους 2023 ως δεκτικών προπληρωμής για την έκδοση ενταλμάτων προπληρωμής.

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Χασιαλής Θεόδωρος.

3. Συγκρότηση Επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών, έτους 2023.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

4. Αντικατάσταση Τεχνικού υπαλλήλου στην Επιτροπή Διενέργειας Αποτερματισμού και Οριοθέτησης μεταξύ του Διακατεχόμενου δάσους Αηδονοχωρίου και του Διακατεχόμενου δάσους Λουτροπηγής.

Εισηγητής: Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ραγιάς Παύλος.

5. Περί γνωμοδότησης σχετικά με την εγκατάσταση ανεμολογικού ιστού ύψους 80,00 μέτρων στη θέση Λεπούχι στην Τ.Κ. Αηδονοχωρίου του Δήμου Σοφάδων.

Εισηγητής: Δήμαρχος.

6. Έγκριση της αριθμ. 1/2023 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Σοφάδων (ΔΗ.ΚΟΙ.Ε.Δ.Σ.) που αφορά στη κατάρτιση και ψήφιση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης της ΔΗΚΟΙΕΔΣ, οικ. έτους 2023.

Εισηγητής: Πρόεδρος ΔΗ.ΚΟΙ.Ε.Δ.Σ. Καφάση Θωμαή.

7. Έγκριση της αριθμ. 2/2023 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Σοφάδων (ΔΗ.ΚΟΙ.Ε.Δ.Σ.) που αφορά στην έγκριση της Εισηγητικής Έκθεσης τεκμηρίωσης των εσόδων και εξόδων τηςΔΗΚΟΙΕΔΣ για το οικονομικό έτους 2023.

Εισηγητής: Πρόεδρος ΔΗ.ΚΟΙ.Ε.Δ.Σ. Καφάση Θωμαή.

8. Έγκριση της αριθμ. 3/2023 απόφασης της Δημοτικής Κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Σοφάδων (ΔΗ.ΚΟΙ.Ε.Δ.Σ.) που αφορά στη ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων-δαπανών της ΔΗΚΟΙΕΔΣ και έγκριση πίνακα στοχοθεσίας εσόδων -εξόδων, οικονομικού έτους 2023.

Εισηγητής: Πρόεδρος ΔΗ.ΚΟΙ.Ε.Δ.Σ. Καφάση Θωμαή.

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί έγκρισης  του 2ου  Α.Π.Ε. και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου:  «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ Δ.Ε. ΤΑΜΑΣΙΟΥ» (Α.Μ. 01/2020).

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τσινόπουλος Γεώργιος.

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί έγκρισης  του 1ου  Α.Π.Ε. και του 1ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου:  «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ» (Α.Μ. 01/2021).

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τσινόπουλος Γεώργιος.

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης περί έγκρισης 1ης  παράτασης της συμβατικής προθεσμίας του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ (ΙΑΝΟΣ) Δ.Ε. ΣΟΦΑΔΩΝ & Δ.Ε. ΑΡΝΗΣ» (Α.Μ.: 06/2021).

Εισηγητής: Αντιδήμαρχος Τσινόπουλος Γεώργιος.

12. Έγκριση της αριθμ. 1/2023 απόφασης του ΔΟΠΑΠ Σοφάδων που αφορά στην έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων οικ. έτους 2022 (Δ΄τρίμηνο).

Εισηγητής: Δήμαρχος.

 

 
 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας κόβει την πίτα του
Επόμενο άρθρο ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Η κυβέρνηση επιχειρεί να ξεκινήσει η ατομική αξιολόγηση