Ειδήσεις

Συνελήφθη ημεδαπός σε περιοχή του Δήμου Καρδίτσας για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών


Συνελήφθη στις 03-03-2022 το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, την 28-12-2021 το μεσημέρι, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν εγκαταλελειμμένη αποθήκη μέσα σε αγροκτήματα σε περιοχή του Δήμου Καρδίτσας, όπου βρήκαν, περισυνέλεξαν και κατέσχεσαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -436- γραμμαρίων.

Από την έρευνα ταυτοποιήθηκε ο προαναφερόμενος ημεδαπός δράστης, ο οποίος εντοπίστηκε χθες από τους αστυνομικούς και κατά τον έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, βάρους -0,3- γραμμαρίων.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- γυάλινα βάζα με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -165,5- γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη του Κέντρου Ορίζοντες στη Βιβλιοθήκη Παυσιλύπου
Επόμενο άρθρο Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα του ο Λ.Α.Π. Σύλλογος Οξυάς