Ειδήσεις

Σύσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Λ. Ρογγανάκη με τις Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας


Τον προγραμματισμό δράσεων για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της κρατικής υγείας και του ΕΣΥ με στόχο την  ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών  στους Θεσσαλούς πολίτες, συζήτησε με τους  προϊσταμένους και στελέχη των Διευθύνσεων Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Λία Ρογγανάκη.

Η κ. Ρογγανάκη, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Υγείας ευχαρίστησε «όλους τους υγειονομικούς για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν, αλλά και το προσωπικό των Διευθύνσεων Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας για την άψογη συνεργασία που έχουμε αναπτύξει και την κοινή αποστολή που υπηρετούμε, με στόχο την εμπέδωση  αισθήματος ασφάλειας και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δίνει μεγάλη σημασία στη κρατική υγεία και αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία για να την στηρίξει διαχρονικά. Γιατί όπως δηλώνει και ο Περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός «κάθε επένδυση στην υγεία, είναι προσφορά στον άνθρωπο».

 

Προηγούμενο άρθρο Αστέριος Βασιλάκος: Χωρίς πιστοποίηση συμμόρφωσης … οι παιδικές χαρές του Μουζακίου
Επόμενο άρθρο 19.200 μαθητές μεταφέρει η Περιφέρεια Θεσσαλίας