Ειδήσεις

Τ. Τσιαπλές: Τέρμα στον εμπαιγμό των κατοίκων των Βραγκιανών του Δ. Αργιθέας


Η Λαική Συσπείρωση Θεσσαλίας, καταγγέλλει την κυβέρνηση της Ν.Δ και την διοίκηση της 5ης ΥΠΕ, γιατί από το τέλος Οκτωβρίου του 2021, έχουν αφήσει τους 500 περίπου μόνιμους κατοίκους των Βραγκιανών του Δήμου Αργιθέας, της Π.Ε Καρδίτσας, χωρίς γιατρό στο Περιφερειακό Ιατρείο, αφότου αποχώρησε ο προηγούμενος.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαικής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, με επανειλημμένες παρεμβάσεις, αξιώσαμε από την κυβέρνηση και την 5 ΥΠΕ, να δώσουν τέλος στην απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουν από τότε οι ηλικιωμένοι κατά βάση, κάτοικοι των ορεινών και απομακρυσμένων χωριών της πρώην Δ.Ε Αχελώου του Δήμου Αργιθέας Καρδίτσας, εν μέσω πανδημίας και με ένα βαρύ χειμώνα, στέλνοντας μόνιμο γιατρό.

Δυστυχώς, φθάσαμε στα μέσα Απριλίου του 2022 και η κυβέρνηση και η 5η ΥΠΕ, δεν έχουν λύσει ακόμα το πρόβλημα της έλλειψης μόνιμου γιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών του Δήμου Αργιθέας.

Επιτέλους σταματήστε την αναλγησία και τον εμπαιγμό απέναντι στους κατοίκους των Βραγκιανών του Δήμου Αργιθέας.

Προχωρήσετε τώρα στην αποστολή μόνιμου γιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών και αφήστε τις τετριμμένες δικαιολογίες σας.

 

Δήλωση του Τάσου Τσιαπλέ, επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης, στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού για το Σάββατο 16/4
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου