Ειδήσεις

ΤΕΕ ΚΔΘ: Νέος Αντιπρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής και Γραμματέας Αντιπροσωπείας


Εκλογές για την ανάδειξη γενικού γραμματέα της Αντιπροσωπείας και αντιπροέδρου της Διοικούσας Επιτροπής πραγματοποιήθηκαν στο ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της 2ης Ειδικής Συνεδρίασης του Τμήματος, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στη Λάρισα.

Στη θέση του γενικού γραμματέα της Αντιπροσωπείας του Τμήματος εκλέχτηκε ο Κυριάκος Καφανέλης, ενώ στη θέση του αντιπροέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος εκλέχτηκε ο Αστέριος Νάρης. Οι δύο άνδρες εκλέχτηκαν παμψηφεί στα αξιώματα.

 

Λίγα λόγια για τους εκλεγέντες

Ο Αστέριος Νάρης είναι Πολιτικός Μηχανικός και δραστηριοποιείται στην κατασκευή δημοσίων και ιδιωτικών έργων. Είναι μέλος του ΤΕΕ από το 1994. Μετέχει στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ-ΚΔΘ από τον Ιανουάριο του 2017, είναι τακτικό μέλος στο Τεχνικό Συμβούλιο Δημοσίων Εργων Π.Ε. Λάρισας. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Εργων Νομού Λάρισας, καθώς και μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Πολιτικών Μηχ/κών Ν. Λάρισας. Ασχολείται με το kick boxing και το ποδήλατο, ενώ συμμετέχει σε αγώνες δρόμου (Run Greece, Ιπποκράτειος Δρόμος). Υπήρξε μέλος και καλαθοσφαιριστής του Αθλητικού Ομίλου «Φοίνικα» Λάρισας. Είναι εθελοντής αιμοδότης.

Ο Κυριάκος Καφανέλης είναι Πολιτικός Μηχανικός, ενεργειακός επιθεωρητής και τεχνικός ασφαλείας. Είναι μέλος του ΤΕΕ από το 2013. Είναι γενικός γραμματέας στον Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Λάρισας και μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, επί δύο συνεχόμενες θητείες. Διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στα παράλια της Λάρισας (ιδιωτικά και δημόσια έργα). Είναι μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της κοινότητας Σκήτης Αγιοκάμπου και πρόεδρος του ποδοσφαιρικού σωματείου Δωτιέα Αγιάς.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Κώστας Τσιάρας: Μέχρι το τέλος του έτους ο νέος Ποινικός Κώδικας
Επόμενο άρθρο Ένας χρόνος μετά τον καταστροφικό Ιανό - Η μέρα που πλημμύρισε η Καρδίτσα