Ειδήσεις

Τη συμπαράστασή του στους αστυνομικούς υπαλλήλους εξέφρασε ο Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος στην συμβολική διαμαρτυρία τους


Την κάθετη αντίθεσή τους στην παρουσία αστυνομικών σε αγωνιστικούς χώρους επαγγελματικών πρωταθλημάτων εξέφρασαν οι αστυνομικοί της Καρδίτσας, που συγκεντρώθηκαν συμβολικά έξω από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023.
Η κινητοποίηση που είχε καθολική συμμετοχή ήταν στα πλαίσια καλέσματος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, κατά της οπαδικής βίας, στην οποία ανταποκρίθηκε η τοπική Ένωση και τα μέλη της.
 Στον χώρο της συγκέντρωσης βρέθηκε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, που συνομίλησε με τους αστυνομικούς και δήλωσε την συμπαράστασή του.
Σημείο αναφοράς, όπως ήταν αναμενόμενο, αποτέλεσε ο τραυματισμός του νεαρού αστυνομικού από φωτοβολίδα στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας. Τέλος, να αναφέρουμε ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση, κατά της οπαδικής βίας, χαρακτηρίστηκαν από τους αστυνομικούς ανεπαρκή που δεν λύνουν το πρόβλημα.

Προηγούμενο άρθρο Η Απεξάρτηση στη χώρα μας χρειάζεται ενίσχυση και όχι διάλυση
Επόμενο άρθρο Τις 10 στρατηγικές δράσεις για την Ανάκαμψη και την Ανθεκτικότητα του Θεσσαλικού χώρου θα παρουσιάσει ο Ευθύμης Λέκκας