Ειδήσεις

Τις 10 στρατηγικές δράσεις για την Ανάκαμψη και την Ανθεκτικότητα του Θεσσαλικού χώρου θα παρουσιάσει ο Ευθύμης Λέκκας


Τις 10 στρατηγικές δράσεις για την Ανάκαμψη και την Ανθεκτικότητα του Θεσσαλικού χώρου θα παρουσιάσει ο καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών Ευθύμης Λέκκας στη Λάρισα, στη Συνάντηση Εργασίας των Αιρετών της Κεντρικής Ελλάδας (Θεσσαλία – Στερεά Ελλάδα) την Παρασκευή 15/12/2023 και ώρα 13:00 στο ξενοδοχείο Divani.

Ο καθηγητής Ευθύμης Λέκκας θα παρουσιάσει τα λεπτομερή αποτελέσματα της έρευνας των 25 επιστημόνων από διάφορα Πανεπιστημιακά και Ερευνητικά Κέντρα της Χώρας σε επίπεδο ανάλυσης Κινδύνων και Εκτίμησης Τρωτότητας των Συστημάτων, που επλήγησαν από την ακραία κακοκαιρία Daniel.

Με βάση τα ανωτέρω θα προτείνει 10 δράσεις μείωσης διακινδύνευσης στην Κεντρική Ελλάδα, όχι μόνο για τον πλημμυρικό κίνδυνο, αλλά και για το σύνολο των Υδρομετεωρολογικών και Γεωδυναμικών Κινδύνων.

Προηγούμενο άρθρο Τη συμπαράστασή του στους αστυνομικούς υπαλλήλους εξέφρασε ο Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος στην συμβολική διαμαρτυρία τους
Επόμενο άρθρο To Σοκολατο-ξωτικό Ερλ έρχεται στο Fashion City Outlet να σώσει τα Χριστούγεννα και το Εργοστάσιο Σοκολάτας!