Ειδήσεις

Την πόλη των Σοφάδων επισκέφθηκε ο Βουλευτής Γιώργος Κωτσός


Το πρωί του Σαββάτου 15 Μαΐου ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός βρέθηκε στην πόλη των Σοφάδων. Ο κ. Κωτσός επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Σοφάδων όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας της πόλης των Σοφάδων κ. Κωνσταντίνο Σακκά, το Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Ευριπίδη Χατζή, ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Ο κ. Χατζής ξενάγησε τον κ. Κωτσό στους χώρους του Κέντρου Υγείας και τον ενημέρωσε σχετικά με το πρόγραμμα των εμβολιασμών όπου προχωράνε με τάχιστους ρυθμούς.

Ο Βουλευτής του Νομού Καρδίτσας δεσμεύτηκε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του διευθυντή και του ιατρικού – νοσηλευτικού προσωπικού προκειμένου να βοηθήσει σε οτιδήποτε τον χρειαστούν. Επιπλέον, ο κ. Κωτσός έδωσε συγχαρητήρια στο διευθυντή και στο ιατρικό προσωπικό χαρακτηρίζοντάς τους σύγχρονους ήρωες καθώς κάθε μέρα που περνάει αντιμετωπίζοντας αυτή την υγειονομική κρίση ξεπερνούν τον εαυτό τους προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των συμπολιτών μας.

Μετά το Κέντρο Υγείας Σοφάδων ο κ. Κωτσός βρέθηκε στη λαϊκή αγορά όπου συναντήθηκε με παραγωγούς, εμπόρους και επιχειρηματίες της περιοχής. Ο κ. Κωτσός άκουσε τα προβλήματα των πολιτών και συζήτησε μαζί τους σχετικά με την επόμενη μέρα μετά το πέρας την πανδημίας. Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εισέπραξε αρκετά θετικά σχόλια σχετικά με την αντιμετώπιση της κυβέρνησης όσον αφορά τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τον μεσογειακό κυκλώνα ΙΑΝΟ όπου για πρώτη φορά οι πληγέντες αποζημιώθηκαν με fasttrack διαδικασίες.

Προηγούμενο άρθρο Κοινή Δράση Εκπαιδευτικών: Η πραγματική ελπίδα βρίσκεται στους αγώνες μας
Επόμενο άρθρο Ομοσπονδία Εμπορίου Θεσσαλίας: Όχι στην Κυριακάτικη εργασία