Ειδήσεις

Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής


Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας έλαβε μέρος στον Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα “Δείξε μας την καρδιά σου” που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του συνεδρίου Καρδιαγγειακής Ιατρικής “CARDIOATHENA 2024” με ένα πρωτότυπο ψηφιακό έργο ζωγραφικής που δημιούργησε ο μαθητής της Γ’ τάξης του τομέα Πληροφορικής Γιώργος Ζαχαρής με χρήση τεχνολογίας ai.  Τίτλος έργου: Η καρδιά δεν είναι παιχνίδι!!!

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Για το έργο χρησιμοποιήθηκε το εργαλείο  ai Bing Image Creator.
ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: Η καρδιά δεν είναι σβούρα που την πετάς για να διασκεδάζεις. Σεβασμός!!!Υπάρχουν όρια!!! Μην παίζεις με την καρδιά σου (συναισθήματα) και την καρδιά του άλλου. Είναι λάθος. Την καρδιά δεν την πνίγουμε με σκοινί σαν τη σβούρα, γιατί πονάει. Δεν την πετάμε στα πατώματα, γιατί γκρεμίζονται πολλά όνειρα.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ: Ζαχαρής Γεώργιος-Νικόλαος
ΤΑΞΗ: Γ’ Εφαρμογών Πληροφορικής
ΣΧΟΛΕΙΟ: 2ο ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Ο διαγωνισμός είχε ιδιαίτερη ανταπόκριση και συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες 200 σχολείων και πάνω, ενώ αξιολογήθηκαν 450 έργα ζωγραφικής. Την Παρασκευή 12/4/2024 ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός αυτός. Σύμφωνα με την επιτροπή του συνεδρίου η διαδικασία αξιολόγησης ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, δεδομένης της εξαιρετικής ποιότητας των έργων που στάλθηκαν. Τα έργα εκτίθενται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ξενοδοχείο CARAVEL.

Μπορεί το έργο του Γιώργου να μην κατάφερε να διακριθεί, αλλά σίγουρα κέρδισε μια θέση στην καρδιά μας!

 

Προηγούμενο άρθρο Βασίλης Γιαννάκος στο Ηχόραμα 100,8: Τα προβλήματα του ΤΟΕΒ Τιτανίου και το βαμβάκι επί τάπητος
Επόμενο άρθρο Προσκυνηματική επίσκεψη του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας στο Περιβόλι της Παναγίας