Ειδήσεις

Το ΕΠΑΛ Μουζακίου ενημερώθηκε για τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών


Το Δήμο Μουζακίου επισκέφθηκαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ Μουζακίου, συνοδευόμενοι από το Διευθυντή του σχολικού συγκροτήματος κ. Βασίλη Αργύρη και καθηγητές, προκειμένου να ενημερωθούν για τη διοικητική διάρθρωσή του, τις δημοτικές Υπηρεσίες και τον τρόπο λειτουργίας τους.

Τη σχολική αποστολή υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Θεοφάνης Στάθης με την Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Αποστολία Αγγελάκη.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά για την επίσκεψή τους και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείχνουν για την τοπική αυτοδιοίκηση, τονίζοντας πως η Δημοτική αρχή βρίσκεται πάντα κοντά τους και είναι πρόθυμη να αντιμετωπίσει κάθε ζήτημα που τους απασχολεί.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Στάθης, «η πόρτα η δική μου και των συνεργατών μου είναι ανοιχτή για να δεχθούμε αιτήματά σας, να λύσουμε τυχόν προβλήματα που προκύπτουν κατά την εκπαιδευτική περίοδο, μα και να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με τη βελτίωση των συνθηκών διδασκαλίας και λειτουργίας τόσο στο ΕΠΑΛ, όσο και σε όλες τις σχολικές μονάδες της περιοχής μας».

Ακολούθησε καλωσόρισμα και από την κ. Αγγελάκη, ενώ στη συνέχεια η Διευθύντρια των δημοτικών Υπηρεσιών κ. Μαρία Ταμπάκου προχώρησε σε αναλυτική παρουσίαση του Δήμου Μουζακίου και των Τμημάτων του.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Να επιστρέψουν τώρα στην εργασία τους οι υγειονομικοί σε αναστολή εργασίας
Επόμενο άρθρο Ο Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών - Περιφερειακό Τμήμα Θεσσαλίας για την απεργία στο Βοήθεια στο Σπίτι