Ειδήσεις

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών κοντά στους πληγέντες της Καρδίτσας


Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε μια συμβολική κίνηση έμπρακτης συμπαράστασης προς τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας που επλήγησαν από την καταστροφική κακοκαιρία «DANIEL», απέστειλε ανθρωπιστική βοήθεια (ζυμαρικά, σάλτσες, λάδια, βρεφικά είδη και γάλατα, καθαριστικά, απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής, χαρτικά, εντομοαπωθητικά κ.λ.π) τα οποία παραδόθηκαν μέσω του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό -Παράρτημα Καρδίτσας.

Η παράδοση των ειδών έγινε την Πέμπτη 28/9/2023 σε στελέχη του Ερυθρού Σταυρού Καρδίτσας από τον Προέδρο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Κων/νο Ζυγογιάννη και τα Μέλη του Δ.Σ.  κ. Γ. Στεργιούλη, κ. Κ. Βασιλείου, κ. Π. Παπαδάκο και τις επόμενες μέρες θα διανεμηθούν στους πληγέντες του Δήμου  Παλαμά Καρδίτσας που χρήζουν άμεσης βοήθειας για την κάλυψη βασικών αναγκών τους.

Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και στη Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, για την σημαντική προσφορά τους  με σκοπό την στήριξη των πλημμυροπαθών του Νομού Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Γιάννης Γεννάδιος: Η οικονομική κατάρρευση του Δήμου Καρδίτσας (ή αλλιώς απάντηση στο λιβελογράφημα του κ. Β. Τσιάκου)