Ειδήσεις

Το Europe direct Περιφέρειας Θεσσαλίας συμμετέχει ενεργά στο SOTEU 2021


Αυτή την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 στις 10.00 το πρωί, το Europe direct Περιφέρειας Θεσσαλίας συμβάλλει στη διάδοση του λόγου της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursulavonder Leyen, οργανώνοντας ζωντανή προβολή κατά τη διάρκεια του SOTEU. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στο Europe direct Περιφέρειας Θεσσαλίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αντιμετώπιση του covid 19.

Παράλληλα, το Europe direct Περιφέρειας Θεσσαλίας θα μεταδίδει το SOTEU, από τους λογαριασμούς που διατηρεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης , δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει ζωντανά την ομιλία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής UrsulavonderLeyen από το σπίτι του, το κινητό του κτλ.

Επίσης στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε πληροφορίεςκαι να ακολουθήσετε στα  Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης  την ομιλία της Προέδρου της ΕΕγια την κατάσταση της Ένωσης το 2021:  https://ec.europa.eu/info/strategy/strategic-planning/state-union-addresses/state-union-2021_el

Λίγα λόγια για το SOTEU 2021,  σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Έπειτα από ένα από τα σκληρότερα χρόνια της ιστορίας της, η Ευρώπη προσβλέπει στο μέλλον με νέες ελπίδες.

Από το φθινόπωρο του 2020, η πανδημία μας έπληξε ξανά· αυτή τη φορά, ακόμη πιο βίαια. Η απάντηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν να εντείνει τις προσπάθειές της, ιδίως προκειμένου να εξασφαλίσει εμβόλια για τους Ευρωπαίους, να ενισχύσει τη διεθνή συνεργασία κατά της πανδημίας και να οδηγήσει την Ευρώπη στην έξοδο από την οικονομική κρίση με το Next Generation EU.

Πρόκειται για μια αναδρομή στο περασμένο έτος, αρχής γενομένης από τις προσπάθειές μας για την αντιμετώπιση της κρίσης COVID-19, έως το έργο μας σε όλες τις πολιτικές προτεραιότητες —από την υλοποίηση της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας και της Ψηφιακής Δεκαετίας της Ευρώπης έως τις δράσεις μας για την ασφάλεια, τη δημοκρατία και την υγεία για τους πολίτες της Ευρώπης.

Στοιχεία Επικοινωνίας Europe direct Περιφέρειας Θεσσαλίας

Ταχ.Δ/νση: Παπαναστασίου και Κουμουνδούρου, Πλατεία Ρήγα Φεραίου, Τ.Κ.41222, Λάρισα

Γραφείο 312 της Α πτέρυγας , ώρες λειτουργίας: 09:00 έως τις 14:00(εργάσιμες ημέρες)

Ιστοσελίδα: www.edicthessaly.gr,  Email: europedirect@thessaly.gov.gr

Facebook: Europe Direct Larissa , Instagram: edic.thessaly

Τηλέφωνα:2413506312, φαξ:2410554368

0080067891011

από οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ 09.00-18.00 ώρα Κεντρικής Ευρώπης

 (εργάσιμες ημέρες)

 

Προηγούμενο άρθρο Δήμος Καρδίτσας: Δυο χρόνια, η χειρότερη Διοίκηση που πέρασε ποτέ – Του Γ.Σβάρνα
Επόμενο άρθρο Αιτήσεις συμμετοχής για το Κοινωνικό Ξενόγλωσσο Φροντιστήριο του Δήμου Καρδίτσας