Ειδήσεις

Το Φεστιβάλ Χρωμάτων ταξιδεύει στην Καρδίτσα!


Το Φεστιβάλ Χρωμάτων ταξιδεύει στην Καρδίτσα! Είμαστε έτοιμοι να γεμίσουμε με χρώμα το Πάρκο Παυσίλυπο (καφέ Παυσίλυπον), το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 17:00. Με την παράλληλη συνοδεία live μουσικής και εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά!

Είσοδος ελεύθερη!

Το έναυσμα για την πιο επιθετική εκδήλωση αγάπης είναι έτοιμο να εκδηλωθεί μέσα από τον ερχομό της πιο χρωματιστής γιορτής.
Το όνομα αυτής… Φεστιβάλ Χρωμάτων!
Το φεστιβάλ έχει ως κύριο θέμα την μαζική ρίψη χρωματιστής πούδρας με την συνοδεία μουσικής, τεχνών και παράλληλων δραστηριοτήτων.
Μουσικές συναυλίες, εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και νέους, θα διεξαχθούν κατά την διάρκεια του φεστιβάλ.
Αυτό, απευθύνεται σε μικρά, μεγάλα και πολύ μεγάλα παιδιά, που έχουν απηυδήσει από την γκρίζα καθημερινότητα και αναζητούν απεγνωσμένα εναλλακτικές πτυχές της ζωής με χρώμα.
Η είσοδος της εκδήλωσης είναι ελεύθερη και σακουλάκια με πούδρα χρώματος μπορείτε να προμηθευτείτε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, από τα ειδικά περίπτερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε την πιο καλή διάθεση και να έρθετε!

Προηγούμενο άρθρο Εργαστήριο Συμβουλευτικής & Απασχόλησης στο ΣΔΕ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας την Τρίτη 16 Απριλίου