Ειδήσεις

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας την Τρίτη 16 Απριλίου


Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου με αριθμό 1115/19.03.2024 καλούνται τα μέλη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας  Συν. Π. Ε. στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ την 16.04.2024, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

  1. Έγκριση όρων 5ετούς ομολόγου μειωμένης εξασφάλισης.

 

  1. Έγκριση όρων ομολόγου μετατρέψιμου υπό όρους σε εταιρικές μερίδες αορίστου διάρκειας.

 

  1. Προσφορά εταιρικών μερίδων σε ειδική τιμή.

 

  1. Έγκριση νέων μελών.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα μέλη των οποίων η εγγραφή έχει εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση και συγκεκριμένα όσα μέλη είχαν εξοφλήσει τη μια μερίδα τους μέχρι την 13ηΙουλίου 2023 και δεν έχουν δάνεια ή τμήματα δανείων σε καθυστέρηση άνω των τριών μηνών ή δικαστική εμπλοκή με την Τράπεζα για καθυστερημένες οφειλές ή παρεχόμενες εγγυήσεις κατά τον χρόνο δημοσίευσης της παρούσας, σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρου 8 του Καταστατικού.

 

Οι ονομαστικές καταστάσεις όσων δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση θα
βρίσκονται στη διάθεση των συνεταίρων στα Καταστήματα της Τράπεζας.

Η προσκόμιση του δελτίου ταυτότητας είναι απαραίτητη.

Οι συνεταίροι έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στη ΓΣ αυτοπροσώπως.Εφόσον κάποιοι συνεταίροιέχουν δικαίωμα άσκησης άνω των είκοσι ψήφων για συνεταιριστικές μερίδες που κατέχουν,σύμφωνα
με τις διατάξεις του άρθρου 18 παρ. 3 και 4, το δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευσηδύναται να ασκείται και δι’ αντιπροσώπου, που πρέπει να είναι συνεταίρος.

 

Τα νομικά πρόσωπα-μέλητου Συνεταιρισμού παρίστανται στη Γενική Συνέλευση δια του νομίμου εκπροσώπου τους, στον οποίοθα πρέπει να έχει χορηγηθεί σχετική έγγραφη εξουσιοδότηση.

 

Προηγούμενο άρθρο Το Φεστιβάλ Χρωμάτων ταξιδεύει στην Καρδίτσα!
Επόμενο άρθρο Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα - Γράφει ο Τάσος Τσιαπλές, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας