Ειδήσεις

Τροποποίηση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.


Σε συνέχεια (14-11-2023) Δελτίου Τύπου μας, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτέλεσης εργασιών αναβάθμισης φωτισμού των σηράγγων Τ1 και Τ2, τροποποιούνται οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που αφορούν στον εναλλάξ (ανά κατεύθυνση) αποκλεισμό του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τον Α/Κ Πλαταμώνα, με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού-Λεπτοκαρυάς και θα ισχύουν ως εξής:

 Α ́ Φάση

  • Αποκλεισμός τμήματος του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Αθήνα από τον Α/Κ Πλαταμώνα έως τον Α/Κ Ευαγγελισμού.
    Θα πραγματοποιείται εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Αθήνα στην Π.Ε.Ο. στον Α/Κ Πλαταμώνα.

 Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Η-Α/Κ Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Οι προαναφερόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από την Παρασκευή (17-11-2023) και ώρα 07.00΄ έως και την Παρασκευή (24-11-2023) και ώρα 07.00΄ ή νωρίτερα σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών.

Β ́ Φάση

  • Αποκλεισμός τμήματος του αυτοκινητόδρομου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τον Α/Κ Πλαταμώνα.

Θα πραγματοποιείται εκτροπή του ρεύματος κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη στην Π.Ε.Ο. στον Α/Κ Ευαγγελισμού.

  • Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Α/Κ Ευαγγελισμού με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Οι προαναφερόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από την Παρασκευή (24-11-2023) και ώρα 07.00΄ έως και την Παρασκευή (01-12-2023) και ώρα 07.00΄ ή νωρίτερα σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών.

 

Προηγούμενο άρθρο Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας για το Πολυτεχνείο
Επόμενο άρθρο Σύλλογοι Γυναικών: Όλες στην κινητοποίηση για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου