Ειδήσεις

Βόλει Γυναικών: Νίκη με 3-1 σετ στην πρεμιέρα για τον ΓΣ Μουζακίου επί του Φιλαθλητικού Τρικάλων


Με νίκη και εντελώς νεανικό ρόστερ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Γυναικεία Ομάδα Βόλει του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ», το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στην πρώτη αγωνιστική του Τοπικού Πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Στον αγώνα που είχε διάρκεια 2 ώρες και 10 λεπτά, η ομάδα του Φιλαθλητικού ξεκίνησε καλύτερα και βρέθηκε να προηγείται στο σκορ. Οι παίκτριες του Μουζακίου προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους και πέρασαν μπροστά με 14-11. Άμεση ήταν η αντίδραση της ομάδας του Φιλαθλητικού που κατάφερε να γυρίσει το εις βάρος του σκορ και να κερδίσει τελικά το σετ (30′) με 22-25.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Μουζακίου μπήκε πολύ καλύτερα και γρήγορα πήρε διαφορά ασφαλείας που δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο την ομάδα του Φιλαθλητικού να απειλήσει, με το σετ (30′) να κλείνει υπέρ των γηπεδούχων με 25-17 ισοφαρίζοντας τον αγώνα σε 1-1.

Η καλή εμφάνιση των κοριτσιών του Μουζακίου συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ, που είχε διάρκεια 37′, με την αξιόλογη ομάδα του Φιλαθλητικού να βρίσκεται κοντά στο σκορ χωρίς όμως να καταφέρει κάτι παραπάνω και να κλείνει και πάλι υπέρ του Μουζακίου με 25-23, κάνοντας την ανατροπή, 2-1 σετ.

Στο τέταρτο σετ (33′) η ομάδα του Φιλαθλητικού προσπάθησε ακόμη περισσότερο για να το κερδίσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι για τη διεκδίκηση της νίκης, όμως τα κορίτσια του Μουζακίου στάθηκαν πολύ καλά στις επιλογές της επίθεσης και με καλή άμυνα κατάφεραν να τελειώσουν το σετ με 25-22, κερδίζοντας και τον αγώνα με 3-1 σετ.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Γ.Σ. ΣΚΙΑΘΟΥ – ΣΦΦΑ Η ΑΜΙΛΛΑ 0-3
Γ.Σ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 3-1
ΡΕΠΟ: Α.Σ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Επόμενη Αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 16-12-2023 Α.Σ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ – Γ.Σ. ΣΚΙΑΘΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 17-12-2023 ΣΦΦΑ Η ΑΜΙΛΛΑ – Γ.Σ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

 

Προηγούμενο άρθρο Γέφυρα αλληλεγγύης και αγάπης για τη Θεσσαλία μας
Επόμενο άρθρο Τη μνήμη του Νικολάου Πλαστήρα, τίμησε η Καρδίτσα με επιμνημόσυνη δέηση