Ειδήσεις

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για την Πολυκλαδική Έκθεση Thessaly Expo


Το Επιμελητήριο Καρδίτσας ενημερώνει τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην Πολυκλαδική Έκθεση «THESSALY EXPO ‘22» (πρώην Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας) , η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των καπναποθηκών Καρδίτσας από 7 έως 9 Οκτωβρίου 2022, ότι έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχής με δυνατότητα  ηλεκτρονικής υποβολής τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της έκθεσης στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.helexpo.gr/thessaly-expo/ 

Τη διοργάνωση της έκθεσης έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Καρδίτσας με ανάδοχο εταιρεία την ΔΕΘ-HELEXPO A.E. και συνδιοργανωτές την  Περιφέρεια  Θεσσαλίας και τον Δήμο Καρδίτσας.

Η «THESSALY EXPO ‘22» με ανανεωμένο αέρα θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για την τόνωση της επιχειρηματικότητας. Έρχεται να αναδείξει τη δυναμική και την εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων, δημιουργώντας τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης και να τονώσει τον παλμό στον εμπορικό κόσμο της Θεσσαλίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες  μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στο τηλέφωνο 24410 22301 (Υπεύθυνη κα. Μιχαλίτσα Γιαννακοπούλου εσωτ. 4) και με τον εκπρόσωπο της ΔΕΘ-HELEXPO A.E. κ. Γιάννη Παραθύρα στο τηλ. 6909440811.

Προηγούμενο άρθρο Πλήρωση κενών θέσεων στο 1ο Πειραματικό Γενικό Λύκειο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Εγγραφές στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Δήμου Καρδίτσας