Ειδήσεις

Ξεκίνησε η επίταξη των ιδιωτών γιατρών


Ξεκίνησε από τις 8 το πρωί της Παρασκευής η επίταξη υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών προκειμένου να ενισχύσουν το ΕΣΥ στη «μάχη» κατά του κοροναϊού.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε με ημερομηνία 18 Νοεμβρίου, επιτάσσονται για έναν μήνα προσωπικές υπηρεσίες ιδιωτών ιατρών Πνευμονολογίας, Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής για να καλυφθούν οι ανάγκες των νοσοκομείων σε Θράκη, Μακεδονία και Θεσσαλία.

«Επιτάσσουμε από ώρα 8:00 π.μ. της 19ης.11.2021 και για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός τις υπηρεσίες των ιατρών ειδικοτήτων Πνευμονολογίας, Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής, που είναι συμβεβλημένοι με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και έχουν την επαγγελματική τους έδρα εντός των Περιφερειών Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολι κής Μακεδονίας και Θράκης και Θεσσαλίας κατά την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας» αναφέρει το ΦΕΚ.

Σε άλλο σημείο το ΦΕΚ εξηγεί ότι «Η έκδοση των «Φύλλων Επίταξης» θα γίνει από τις οικείες αστυνομικές αρχές και η επίδοση αυτών από όργανά τους, καθώς και από υπαλλήλους του Δημοσίου και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, σύμφωνα με το άρθρο 1 του ν. 4325/2015 (Α’ 47)».

 

Προηγούμενο άρθρο Εκλογές ΚΙΝΑΛ: 6 εκλογικά κέντρα θα στηθούν στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Η Επιτροπή Διεκδίκησης επίλυσης του Υδατικού προβλήματος της Θεσσαλίας για τον Αχελώο