Ειδήσεις

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: 6 εκλογικά κέντρα θα στηθούν στην Καρδίτσα


Συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής με θέματα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την έγκριση της ομόφωνης εισήγησης της ΕΔΕΚΑΠ για τις διαδικασίες ανάδειξης της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Η αρμόδια επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ), ΕΔΕΚΑΠ για την τήρηση του καταστατικού και των εκλογικών διαδικασιών της εκλογής ηγεσίας, ανακοίνωσε τα 840 εκλογικά κέντρα όπου θα ανοίξουν οι κάλπες και θα γίνει η ψηφοφορία στις 5 και 12 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για 818 εκλογικά κέντρα σ΄όλη την Ελλάδα, σε καποδιστριακούς δήμους και τους υπόλοιπους δήμους της χώρας.

Στις πρωτεύουσες νομών και σε άλλες πολυπληθείς πόλεις είναι φυσικό τα εκλογικά κέντρα να είναι περισσότερα. Στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν αρκετά περισσότερα σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα.

Στην Καρδίτσα θα στηθούν 6 συνολικά εκλογικά κέντρα: δυο στο Παυσίλυπο Καρδίτσας και από ένα στους Δήμους Πλαστήρα (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), Μουζακίου (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου), Παλαμά (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων), Σοφάδων (Σοφάδες).

Για τους Αποδήμους

Ακόμη 22 εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν για τους Αποδήμους σε 11 χώρες σε όλο το κόσμο με τα περισσότερα στη Γερμανία.

 

Προηγούμενο άρθρο Αποτίμηση ενημερωτικής εσπερίδας για την Εκπαιδευτική ρομποτική
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησε η επίταξη των ιδιωτών γιατρών