Ειδήσεις

Ξεπέρασε τις 6.000 μονάδες αίματος ο Σ.Ε.Α. Παλαμά!


Με την αιμοδοσία της περασμένης Πέμπτης ξεπεράσαμε τις έξι χιλιάδες (6.000) μονάδες αίματος (φτάσαμε στις 6.049) στις 56 συνολικά τακτικές και έκτακτες αιμοδοσίες που διοργάνωσε ο σύλλογος από την ίδρυσή του!.

Στην 56η αιμοδοσία συγκεντρώθηκαν 67 μονάδες αίματος στις 23 Φεβρουαρίου και 64 στις 16 Μαρτίου. Σύνολο 131 μονάδες!

Οι αιμοδότες της περιοχής Παλαμά στηρίζουν τη λειτουργία του συλλόγου και με την προσέλευση τους στις αιμοδοσίες καταφέραμε να συγκεντρώσουμε ένα μεγάλο απόθεμα μονάδων αίματος και μπορούμε έτσι να καλύπτουμε όλα τα περιστατικά, έκτακτα και προγραμματισμένα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αιμοδότες μέλη μας που προσέρχονται στις αιμοδοσίες και προσφέρουν εθελοντικά το αίμα τους.

Ευχαριστούμε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας για την άψογη συνεργασία μας.

Ευχαριστούμε με τον κ. Κώστα Τασιόπουλο για την προσφορά σε μπανάνες και κρουασάν.

Ευχαριστούμε επίσης το καφέ mikel Καρδίτσας που προσέφερε δύο κούτες κρουασάν.

Τον κ. Παναγιώτη Δεμερτζή πού προσέφερε χυμούς και πιτάκια.

Τέλος ευχαριστούμε την κ. Έφη Ξένου για την πίτα που προσέφερε στη γιατρό και τις νοσηλεύτριες, αλλά και για τη γενικότερη εθελοντική προσφορά της στο σύλλογο.

Προηγούμενο άρθρο Γ΄ Κυριακή των Νηστειών (της Σταυροπροσκυνήσεως)
Επόμενο άρθρο LEADER Καρδίτσας - Θεσσαλιώτιδας: Προτεραιότητα στη νεανική επιχειρηματικότητα και στην μεταποίηση αγροτικών προϊόντων