Ειδήσεις

Υψώθηκε πάνω από τη λίμνη Πλαστήρα η μεγαλύτερη ελληνική σημαία


Η δεύτερη εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα αφορούσε την ύψωση της μεγαλύτερης Ελληνικής σημαίας στον κόσμο, μεγέθους 1.500 m2,επάνω από τη λίμνη, με φόντο τα κεντρικά θεσσαλικά Άγραφα.

Η ανύψωση του αερόστατου με τη σημαία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (9/5) από το γήπεδο της Πεζούλας, με σκοπό να αναδείξει τη μεγαλοσύνη της καρδιάς και της ψυχής του Έλληνα και της αγάπης του για την Πατρίδα.

Πρόκειται για εντυπωσιακό γεγονός, το οποίο δημιούργησε νέο «ρεκόρ Γκίνες».

Το παρών έδωσαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος, ο Γ.Γ. Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Καραγιάννης, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Κώστας Ζυγογιάννης, ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΒΕ Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας κ. Μανώλης Στεργιόπουλος, ο πρόεδρος Τ.Κ. Πεζούλας κ. Λάμπρος Λιαπής, ο πρόεδρος Τ.Κ. Φυλακτής κ. Ηλίας Κορκοτάρας δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι του ΕΒΕ Καρδίτσας και φυσικά ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα κ. Παναγιώτης Νάνος.

Η διοργάνωση υποστηρίχτηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Επιμελητήριο Καρδίτσας, με χορηγούς την Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας και τις επιχειρήσεις Μεταλλικά Νερά «Θεόνη» και «Αλουμίλ».

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας στο ΙΕΚ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο 3 θετικά κρούσματα στα rapid tests της Καρδίτσας