ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ – Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσει ο Δήμος Αργιθέας

08 Ιανουαρίου 2013

Με τη διαδικασία των δημαιρεσιών που σε όλους τους Δήμους του Νομού μας πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής, έκλεισαν όλες οι εκκρεμότητες των δημοτικών συμβουλίων. Στον Δήμο Καρδίτσας, μαζί με τις δημαιρεσίες ο Δήμαρχος κ. Παπαλός ανακοίνωσε και τα ονόματα των νέων Αντιδημάρχων οι οποίοι είναι:

– Παπαγεωργίου Σταύρος, Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

-Παπαδημητρίου Χ. Χάρης, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Προγραμματισμού και Διαφάνειας

-Φίλιππος Π. Κωτούλας, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας και κατά τόπο αρμοδιότητα στη Δημοτική Ενότητα Μητρόπολης και Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

-Δημήτριος Κωστόπουλος, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Δημοτικής Αστυνομίας

-Θωμάς Β. Κατσιαβάρας, Αντιδήμαρχος Πρασίνου Περιβάλλοντος και κατά τόπο αρμοδιότητα στη Δημοτική Ενότητα Καλλιφωνίου

-Ελένη Α. Αγραφιώτου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Υγείας Πολιτισμού και Τουρισμού

-Ουρανία  Σούφλα, Αντιδήμαρχος Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης και κατά τόπο αρμοδιότητα στη Δημοτική Ενότητα Ιτάμου

Τέλος ο κ. Μαρκινός Αθανάσιος ορίστηκε Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και κατά τόπο αρμοδιότητα στη Δημοτική Ενότητα Κάμπου.

Να σημειωθεί ότι σήμερα ο κ. Παπαλός θα παρουσιάσει επίσημα τους Αντιδημάρχους στο γραφείο του.

 

 

Στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

 

 

Στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα, ο Δήμαρχος κ. Τσιαντής ανακοίνωσε τους νέους συνεργάτες του πολύ νωρίς, πριν καν αλλάξει ο χρόνος. Συγκεκριμένα στις 27 Δεκέμβρη, ανακοίνωσε τα ονόματα των κ.κ. Γιώργο Σακελλαρίου, Δημήτρη Σκόνδρα, Βάσω Ξηροφώτου και όλγα Χρήστου ως οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου.

 

 

Στον Δήμο Παλαμά

 

Στον Δήμο Παλαμά, επίσης οι αλλαγές έγιναν πολύ νωρίς με παραιτήσεις και αιχμές από τους παραιτηθέντες Αντιδημάρχους προς το πρόσωπο του Δημάρχου κ. Πατσιαλή. Έτσι λοιπόν οι Αντιδήμαρχοι που θα λήξουν τη θητεία τους μαζί με τον Δήμαρχο Παλαμά είναι οι κ.κ. Θωμάς Τατσιός – Πέτρου, Αντώνης Θεοδώρου, Γιώργος Σιαματάς και Βάϊος Καραγιάννης.

 

 

Στον Δήμο Σοφάδων

 

 

Καμία αλλαγή, όχι μόνο στους Αντιδημάρχους (που ήταν στο χέρι του) αλλά και στη σύνθεση του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν έκανε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος και το σώμα που κλήθηκε να εκλέξει τα νέα μέλη. Έτσι λοιπόν οι Αντιδήμαρχοι Σοφάδων είναι: Κάϊας Φώτης, Κεχαγιάς Γιώργος, Καρπούζας Δημήτρης, Σελεμέκου Χριστίνα, Κύρκου Μαριάννα και Ραγιάς Παύλος (η θητεία του οποίου μπορεί να τελειώσει γρηγορότερα από τη θητεία της δημοτικής αρχής).

 

 

 

Στον Δήμο Μουζακίου

 

 

Και στον Δήμο Μουζακίου οι Αντιδήμαρχοι παρέμειναν ως έχουν: Κουτσογιάννης Γιάννης, Τσιούμας Δημήτρης, Μπαλατσός Αθανάσιος, Καλλιώρας Θωμάς.

 

 

 

Την επόμενη εβδομάδα ο Δήμος Αργιθέας

 

 

Την επόμενη εβδομάδα –σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αργιθέας κ. Καναβό- θα ανακοινωθούν οι όποιες αλλαγές στα πρόσωπα των Αντιδημάρχων, αν αυτές υπάρξουν, αφού, όπως σημείωσε, θα διερευνήσει πρώτα προθέσεις. Ωστόσο στις προχθεσινές δημαιρεσίες, το σώμα ομόφωνα αποφάσισε για Πρόεδρο του Δ.Σ. τον κ. Θανάση Οικονόμου, Αντιπρόεδρο τον κ. Κραμποκούκη Δημήτρη και Γραμματέα τον κ. Φώτης Τσιούμα. Τα τακτικά μέλη της οικονομικής επιτροπής είναι: Καναβός Αργύρης, Κίσσας Σωτήρης, Σακελλάρης Γιώργος, ΣέμπροςΑποστόλης, Μπαμπάτσικος Γιάννης και Ραμιώτης Δημήτρης και αναπληρωματικά Αργυρός Ευάγγελος, Κουτής Ξενοφών, Τσιάκαλος Γιάννης, Αρκούδας Κων/νος και Αργυρός Γιώργος.

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Απρίλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930EC