Άδωνις Γεωργιάδης : «Είναι στόχος εθνικός να λήξει η εποχή του Μνημονίου»


«Είναι στόχος εθνικός να λήξει η εποχή του Μνημονίου. Αλλά για να λήξει θα πρέπει να λήξει με ασφάλεια». Αυτό επεσήμανε ο βουλευτής Β ΄ Αθηνών της Ν.Δ. κ. Άδωνις Γεωργιάδης που, χθες το απόγευμα, βρέθηκε στην Καρδίτσα ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση εορτασμού για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Ν.Δ. που διοργάνωσε (στις 8.30μμ. στο «Κιέριον») η τοπική ΝΟΔΕ.

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Γεωργιάδης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα  γραφεία της ΝΟΔΕ εστιάζοντας στα θέματα της οικονομίας.

Όπως διαβεβαίωσε ο κ. Γεωργιάδης, η διαπραγμάτευση με την  τρόϊκα θα λήξει εντός του χρονοδιαγράμματος  και αφού πρώτα ολοκληρωθούν κάποια πολύ σημαντικά βήματα, με πρώτο την αξιολόγηση.

«Πιστεύω ότι  το όλο θέμα εξελίσσεται καλά τις τελευταίες ώρες» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ενώ συμπλήρωσε πως από εκεί και έπειτα η κυβέρνηση θα επικεντρωθεί στο να δημιουργήσει μία προληπτική γραμμή στήριξης.

Για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, απάντησε πως η κυβέρνηση έχει εντολή τετραετίας και το έργο της θα λήξει τον Ιούνιο του 2016.

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως το τελευταίο διάστημα προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για μια διαφορετική στρατηγική.

Για τις σχέσεις του με το ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε πως «Η συγκυβέρνηση έγινε ως γάμος ανάγκης. Οι μεταξύ μας ιδεολογικές αντιθέσεις εξακολουθούν να υπάρχουν».

Σε ό, τι αφορά δε στον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση της Ν.Δ, ο κ. Γεωργιάδης  είπε η Ν.Δ. είναι το κόμμα των μεγάλων αλλαγών και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση της Ν.Δ. θα είναι εκείνη η οποία θα γράψει ιστορία, πως κράτησε δηλαδή την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή ζώνη.

Η βουλευτής κ. Ασημίνα Σκόνδρα ανέφερε, από την πλευρά της, πως η ΝΔ είναι το μακροβιότερο κόμμα με προσφορά στη δημοκρατία και στην κοινωνία.

Ο βουλευτής κ. Σπύρος Ταλιαδούρος είπε πως η ΝΔ θεμελίωσε την ανάπτυξη και την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και θα είναι η παράταξη που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Ο βουλευτής κ. Γιώργος Αναγνωστόπουλος  δήλωσε πως η ΝΔ έχει ανοίξει νέες ευκαιρίες και τα πρώτα βήματα είναι ήδη αισθητά.

Τέλος, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Σοφία Τόλια ανέφερε πως η εκδήλωση δεν είχε απλά εορταστικό χαρακτήρα, αλλά ήταν και ένας τρόπος για συσπείρωση.

Προηγούμενο άρθρο Εορτασμός της Ημέρας Ενόπλων Δυνάμεων στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Η εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καρδίτσας για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ