Με παρέμβαση Τσιάρα η πρόσληψη δυο επικουρικών γιατρών στο Νοσοκομείο Καρδίτσας


Υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο  η Υπουργική Απόφαση για την κατά προτεραιότητα πρόσληψη δυο επικουρικών ιατρών ειδικότητας  νεφρολογίας και παιδιατρικής στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Μετά από επικοινωνία, που είχε ο Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας,  με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου η σχετική απόφαση θα κοινοποιηθεί άμεσα στην διοίκηση του Νοσοκομείου Καρδίτσας και στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Ταυτόχρονα ο κ. Γρηγοράκος ενημέρωσε τον κ. Τσιάρα, πως πολύ σύντομα θα προκηρυχθούν μόνιμες θέσεις για την πρόσληψη γιατρών των δυο αυτών ειδικοτήτων, ώστε να δοθεί οριστική λύση.

Ο κ. Τσιάρας  εξέφρασε προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας την ικανοποίηση του για τη θετική εξέλιξη του θέματος και επεσήμανε, πως με την απόφαση αυτή επιβεβαιώνεται ότι στόχος της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας είναι όχι μόνο η ασφαλής λειτουργία της μονάδας νεφρού και της παιδιατρικής κλινικής αλλά και γενικότερα η ομαλή λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου και η αποτελεσματική εξυπηρέτηση των κατοίκων της Καρδίτσας.

 

Προηγούμενο άρθρο Σύσκεψη δημάρχων για την επικαιροποίηση του ΠΕΣΔΑ
Επόμενο άρθρο Το νέο Δ.Σ. της Οικόσφαιρας