Προς αναζήτηση της νέας του ταυτότητας το ΠΑΣΟΚ


Σε φάση ανασυγκρότησης και ανασύνταξης βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ εν΄ όψει του Συνεδρίου που πρόκειται να πραγματοποιήσει και όπως επεσήμανε και η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Έφη Χριστοφιλοπούλου που, το απόγευμα της Παρασκευής, συμμετείχε στη Νομαρχιακή Συνέλευση που πραγματοποίησε η τοπική Ν.Ε. του κόμματος στην αίθουσα του Εργατικού Καρδίτσας.

Θέμα της Συνέλευσης ήταν «Προσυνεδριακός διάλογος, πορεία προς το Συνέδριο της δημοκρατικής παράταξης» και σκοπός ήταν η συσπείρωση μεταξύ των μελών του κόμματος το οποίο αναζητά πλέον τη νέα του «ταυτότητα».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Χριστοφιλοπούλου «Στο Συνέδριο θα συζητήσουμε για την ταυτότητά μας. Έχουμε μάθει πολλές φορές να συγκρουόμαστε. Τώρα όμως οι βολεμένοι μας έχουν φύγει. Και οι ανεμοδούρες μας έχουν φύγει». Ενώ λίγο παρακάτω πρόσθεσε πως «Το DNA μας ήταν πάντα το DNA της δημοκρατικής παράταξης. Στο χέρι όλων είναι να αναγεννηθεί».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της, η Υφυπουργός υπογράμμισε με νόημα πως «Με τη δεξιά συγκυβερνούμε λόγω της αναγκαιότητας να ολοκληρωθεί το Μνημόνιο. Η συνεργασία αυτή θα έχει ημερομηνία λήξης».

Προηγούμενο άρθρο Πληρώνονται οι 73 Καρδιτσιώτες Νέοι Αγρότες
Επόμενο άρθρο Γ. Ρωμανού: Με αφορμή τη συζήτηση για τις αμβλώσεις