Πρωτοσέλιδο

Αφοί Φυτιλή: Αξεπέραστοι στον τομέα των υδραυλικών!


fitilis1Πριν από 50 περίπου χρόνια τα αδέρφια Παναγιώτης και Κώστας Φυτιλής γίνονται από τους πρώτους υδραυλικούς στην πόλη της Καρδίτσας, προσφέροντας στους συμπολίτες μας τις υπηρεσίες τους και ανοίγοντας τότε το κατάστημα τους επί της οδού Κωλέτη. Βασικές τους αξίες, η αποτελεσματικότητα, η αξιοπιστία και η συνέπεια στην εργασία τους.

Αυτές τις αξίες πάνω στην δουλειά μετέφερε και ο Παναγιώτης Φυτιλής στους δύο γιούς του, τον Κώστα και τον Ηλία. Οι οποίοι, από το 1984 εργάζονται στο πλευρό του πατέρα τους, μαθαίνοντας όλα τα μυστικά, με τα οποία έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα να θεωρούνται κορυφαίοι στον τομέα τους. Έτσι, το 1994 τα αδέρφια Φυτιλή, αναλαμβάνουν εξολοκλήρου και  μεταφέρουν το κατάστημα επί της οδού Θεσσαλιώτιδος όπου στεγάζονται μέχρι σήμερα.

fitilis4Εκεί, μπορείτε να βρείτε τα πάντα που αφορούν την ύδρευση, την θέρμανση, τον κλιματισμό, και τα ηλιακά. Επίσης, τα αδέρφια Φυτιλή αναλαμβάνουν εγκαταστάσεις ύδρευσης, εγκαταστάσεις θέρμανσης, εγκαταστάσεις φυσικού αερίου και ενδοδαπέδιες θερμάνσεις , τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, συνεργαζόμενοι πάντα με τις πιο αξιόπιστες και πιστοποιημένες ευρωπαϊκές εταιρίες. Ο Ηλίας και ο Κώστας Φυτιλής θα συνεργαστούν και θα σας εξυπηρετήσουν από την πρώτη στιγμή και τελικά θα σας προσφέρουν ένα αποτέλεσμα που θα ξεπερνά και τις πιο μεγάλες προσδοκίες σας, δουλεύοντας πάντα με συνέπεια, αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

  • Ηλίας και Κώστας Φυτιλής
  • Θεσσαλιώτιδος 37
  • Τηλέφωνο και FAX: 24410 76447
  • Κινητό: 6972427841 και 6977678978

fitilis5 fitilis3 fitilis2

Προηγούμενο άρθρο Επιτυχιών συνέχεια για τους αθλητές του Π.Ο. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο 11η Πανελλήνια Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης Προσκοπικού Δικτύου