Σπ. Ταλιαδούρος:«Η αυτοδυναμία στης Ν.Δ. στις εκλογές απαραίτητη προϋπόθεση για να ξαναγεννηθεί η Ελλάδα της Ελπίδας»


Ο Βουλευτής Καρδίτσας και τ. Υφυπουργός Παιδείας, κ. Σπύρος Ταλιαδούρος με την ανακοίνωση της προκήρυξης των εκλογών επεσημαίνοντας την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης, στην ανάγκη για ανάπτυξη της χώρας τα επόμενα χρόνια αλλά και στην προσπάθεια για δημοσιονομική προσαρμογή ανέφερε ότι η αυτοδυναμία της Ν.Δ. αποτελεί το διακύβευμα αυτών των εκλογών ώστε να ξαναγεννηθεί η Ελλάδα της Ελπίδας.
Ειδικότερα στη δήλωση του ο κ. Ταλιαδούρος αναφέρει:
«Η αυτοδυναμία της Ν.Δ. σε αυτές τις εκλογές αποτελεί τη μόνη λύση εξόδου της πατρίδας μας από την κρίση. Η ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας, είναι μονόδρομος όχι μόνο για να υπάρξει μια κυβερνητική αλλαγή, μια αλλαγή προσώπων αλλά για να δρομολογηθεί και να επιτευχθεί η αναγκαία ανατροπή για τον τόπο μας και να ξεκινήσει η Νέα Μεταπολίτευση. Αυτό είναι το διακύβευμα αυτών των εκλογών.
Η Ελλάδα, που βιώνει σήμερα τη δυσμενέστερη κατάσταση οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών συνθηκών στη μεταπολιτευτική της ιστορία, δεν μπορεί να κυβερνηθεί με συγκυβέρνηση.
Και αυτό διότι μόνο με αυτοδύναμη κυβέρνηση θα εξασφαλίσουμε την πολιτική σταθερότητα, προκειμένου να διαφυλάξουμε την κοινωνική συνοχή, να προχωρήσουμε σε ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις, και να διασφαλίσουμε την παραμονή μας κάτω από την ομπρέλα της Ευρώπης, που μας χρειάζεται όσο τη χρειαζόμαστε και εμείς. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε προχωρήσουμε ένα βήμα μπροστά και να δώσουμε στην πατρίδα μας τη θέση που της αξίζει, μια θέση ανάμεσα σε αυτές των χωρών με τους ταχύτερους ρυθμούς ανάκαμψης.
Η αυτοδυναμία είναι η αναγκαία προϋπόθεση για να μπορέσουμε ως κυβέρνηση να εφαρμόσουμε την πολιτική μας. Να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε το κυβερνητικό μας πρόγραμμα που στοχεύει στην ανάκαμψη, την αποκατάσταση ακραίων αδικιών και την ασφάλεια του πολίτη . Χρειαζόμαστε δυνατή κοινοβουλευτική δύναμη για να δώσουμε νέα προοπτική στον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό, τη ναυτιλία, την εκμετάλλευση του υπεδάφους και των εγχώριων μορφών ενέργειας, την έρευνα και την καινοτομία. Για να μπορέσουμε να προβούμε άμεσα στην απαραίτητη φορολογική μεταρρύθμιση ώστε μεταξύ των άλλων να δοθεί ένα καίριο χτύπημα στη φοροδιαφυγή, και να μειωθούν οι φορολογικοί συντελεστές και το ΦΠΑ. Για να προβούμε σε διοικητική μεταρρύθμιση με στόχο τη συνολική αναδιάρθρωση του διοικητικού μηχανισμού, το ξεμπλοκάρισμα της γραφειοκρατίας και την εσπευσμένη διεκπεραίωση επενδυτικών σχεδίων.
Για να αναβαθμίσουμε το δημόσιο Πανεπιστήμιο, για να υπάρξει μεταρρύθμιση στο χώρο της Δικαιοσύνης και της Δημόσιας ασφάλειας προς όφελος των πολιτών.
Η αυτοδυναμία είναι το ζητούμενο και αυτοδυναμία μόνο η Ν.Δ. μπορεί να κερδίσει και θα την κερδίσει. Για το καλό της πατρίδας μας και των νέων ανθρώπων, για την Ελλάδα της Ελπίδας.»

Προηγούμενο άρθρο Η Καρδίτσα τίμησε τον Marco Galdi
Επόμενο άρθρο Γερμανούς φιλέλληνες υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Σοφάδων Μπάμπης Παπαδόπουλος