Δίπλα σε εργαζόμενους και άνεργους η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ


 

Συνάντηση του Δομήνικου Βερίλλη και υποψηφίων του συνδυασμού με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου

Με την Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου συναντήθηκε το μεσημέρι ο υποψήφιος Δήμαρχος Καρδίτσας Δομήνικος Βερίλλης τον οποίον συνόδευαν υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ. Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Στεφ. Γούλας, αφού έδωσε τις ευχές του προς τον κ. Βερίλλη και τους υποψηφίους ενόψει των εκλογών της Κυριακής, ευχαριστώντας τον και για την άριστη συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της τετραετίας αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εργαζόμενοι της Καρδίτσας και τη δραματική επιδείνωση της ανεργίας που πλήττει τόσο τους νέους που δυσκολεύονται να βρουν δουλειά, όσο και μεγαλύτερους που απολύονται «εν μια νυκτί» μετά από πολλά χρόνια δουλειάς, σε συνδυασμό πάντα και με την συνεχιζόμενη κρίση στον αγροτικό τομέα.

«Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ως δημοτική παράταξη ήταν, είναι και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων στηρίζοντας τις διεκδικήσεις τους.» υπογράμμισε με τη σειρά του ο Δομήνικος Βερίλλης.

«Ως Δημοτική Αρχή το αποδείξαμε στην πράξη προωθώντας με συστηματικό και αποτελεσματικό τρόπο την τακτοποίηση δεκάδων εργαζομένων των δημοτικών επιχειρήσεων δίνοντας τέλος στην εργασιακή τους «ομηρία» με δικαιοσύνη και νομιμότητα και παρέχοντάς τους καλύτερες σχέσεις εργασίας. Στο Δήμο που είναι ο μεγαλύτερος «εργοδότης» του Νομού, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μας υπήρξε εργασιακή ειρήνη, καθώς φροντίσαμε να αντιμετωπίζουμε άμεσα κάθε ζήτημα που αφορούσε τους εργαζόμενους.

Σταθήκαμε επίσης στο πλευρό όλων των εργαζομένων λειτουργώντας δομές και υλοποιώντας προγράμματα που στήριξαν την οικογένεια και ιδιαίτερα τις εργαζόμενες γυναίκες με Παιδικούς – Βρεφονηπιακούς Σταθμούς,  Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και δομές του Κέντρου Γυναικών, ενώ όλα τα Νομικά  Πρόσωπα του Δήμου παρείχαν αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

Σταθήκαμε όμως και στο πλευρό των ανέργων με δράσεις και προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης.

Βέβαια για την ενίσχυση της απασχόλησης και την τόνωση της ανάπτυξης της περιοχής μας είναι απαραίτητο να προωθήσουμε τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Μόνο έτσι θα αντισταθούμε στην κρίση και θα βάλουμε τον τόπο μας σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης. Η κατασκευή του Ε65 και των άλλων μεγάλων οδικών συνδέσεων, η προώθηση της ηλεκτροδότησης και η επέκταση του σιδηροδρομικού δικτύου, η ολοκλήρωση της μερικής εκτροπής του Αχελώου, το φράγμα Μουζακίου είναι έργα που πέρα από την ενίσχυση της απασχόλησης έχουν αναπτυξιακό χαρακτήρα και μπορούν να δώσουν ώθηση στην τοπική οικονομία και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίες.

Ήμασταν πάντα παρόντες στις διεκδικήσεις και τους αγώνες, μαζί με το Εργατικό Κέντρο που δίνει τις δικές του «μάχες» καθημερινά και πιστεύω ότι με τις σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει, θα εντείνουμε το επόμενο διάστημα τις κοινές προσπάθειες και τις διεκδικήσεις μας » τόνισε ο κ. Βερίλλης.

Εκλογικό Κέντρο: Πεζόδρομος Χατζημήτρου 8 Τηλ.2441047399   email: dominikosverillis@gmail.com

Προηγούμενο άρθρο Κ. Παπαλός: Σε πρώτο πλάνο η εκπαιδευτική φροντίδα
Επόμενο άρθρο Περιοδείες – ομιλίες υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Τέγου