Διακοπή της κατασκευής Κλειστών Γυμναστηρίων Παλαμά & Σοφάδων


Με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Πολιτισμού ο Βουλευτής του Νομού μας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Ρόβλιας εγκαλεί την κυβέρνηση για την διακοπή των εργασιών κατασκευής των δύο Κλειστών Γυμναστηρίων στον Παλαμά και στους Σοφάδες.

Σύμφωνα με τον κ. Ρόβλια, η χρηματοδότηση των έργων έχει αδικαιολόγητα σταματήσει, ενώ αποτελεί υποχρέωση όλων των υπευθύνων να επισπεύσουν την ολοκλήρωση των Κλειστών Γυμναστηρίων.

«Αυτό είναι το δήθεν ενδιαφέρον της απερχόμενης κυβέρνησης για την Περιφέρεια. Οι πολίτες αντελήφθησαν», δήλωσε σχετικά ο κ. Ρόβλιας.

Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Θέμα: Κλειστά Γυμναστήρια Παλαμά και Σοφάδων Νομού Καρδίτσας.

Κύριε Υπουργέ,

Τα έργα κατασκευής των δύο Κλειστών Γυμναστηρίων στις πόλεις Παλαμά και Σοφάδες του Νομού Καρδίτσας έχουν σταματήσει λόγω μη εξόφλησης των λογαριασμών πιστοποιημένων εργασιών.

Η εξέλιξη αυτή αποδίδεται στην αδικαιολόγητη διακοπή εκταμιεύσεων από το Υπουργείο σας προς την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καρδίτσας, όπως είχατε υποχρέωση σύμφωνα με την προγραμματική σύμβαση που είχε υπογραφεί από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Επειδή είναι υποχρέωση να αποπερατωθεί επιτέλους η κατασκευή των ως άνω Κλειστών Γυμναστηρίων, τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων και συντελούν σημαντικά στην ενθάρρυνση διαμονής στην επαρχία και την αποκέντρωση,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Γιατί έχει σταματήσει η εκταμίευση των προβλεπόμενων πόρων από το Υπουργείο σας προς την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και πότε επιτέλους θα πρέπει να αναμένουμε την ολοκλήρωση της κατασκευής των δύο Κλειστών Γυμναστηρίων.»

Προηγούμενο άρθρο Οι Δήμοι ζητούν δίκαια αποζημίωση από τον ΕΛ.Γ.Α.
Επόμενο άρθρο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Δήμο Μουζακίου