Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Δήμο Μουζακίου


Ένα νέο σχολείο εγκαινιάστηκε στο Δήμο Μουζακίου και αφορά όλους εκείνους που θέλουν να αποκτήσουν απολυτήριο Γυμνασίου. Πρόκειται για το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας που θα λειτουργήσει στο Λύκειο Μουζακίου, τις απογευματινές ώρες και θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους Δημότες του Δήμου Μουζακίου και όχι μόνο, ανεξαρτήτως ηλικίας να συνεχίσουν τις σπουδές τους με στόχο να αποκτήσουν τον τίτλο του απολυτηρίου Γυμνασίου.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δημάρχου Μουζακίου κ. Κωτσού, του Αντιδημάρχου κ. Καλαμπαλίκη, του Προϊσταμένου ΣΔΕ Καρδίτσας κ. Μανούκα, της Διευθύντριας του Λυκείου κ. Σδράκα, του υποδιευθυντή κ. Παιδοκούκη, των καθηγητών του Σχολείου και μαθητευομένων.

«Δίνουμε την ευκαιρία στους συμπολίτες μας που δεν έχουν τελειώσει το Γυμνάσιο, μέσα από ένα διετές πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων, να αποκτήσουν ισότιμο τίτλο με το απολυτήριο του Γυμνασίου μέσα από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας που θα λειτουργήσει στο Λύκειο Μουζακίου. Ο Δήμος Μουζακίου σε ζητήματα Παιδεία καταβάλει σημαντικές προσπάθειες να βελτιώσει την παρεχόμενη εκπαίδευση, όχι μόνο στους μικρούς μαθητές μας, αλλά και στους ενηλίκους μας. Η προσπάθεια εστιάζεται τόσο στην κατασκευή νέων διδακτηρίων, αλλά και στη δημιουργία νέων εκπαιδευτικών δομών» Δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Μουζακίου κ. Καλαμπαλίκης.

Προηγούμενο άρθρο Διακοπή της κατασκευής Κλειστών Γυμναστηρίων Παλαμά & Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Συνάντηση μαθητών με Νομάρχη & Πρόεδρο του Ν.Σ.