Διεθνή διαγωνισμό προκηρύσσει το ΤΕΙ Λάρισας


 Αρ. Διακήρυξης 2/2011

         Το  ΤΕΙ Λάρισας  προκηρύσσει  ανοικτό διεθνή διαγωνισμό  με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη μειοδότη για την προμήθεια εξοπλισμού εργαστηρίων των Τμημάτων Δασοπονίας  & Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος  και Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου του Παρ/τος Καρδίτσας.

 Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Τ.Π.Α.) και έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας-Ηπείρου.

 Ο προϋπολογισμός είναι 535.000,00  ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Η ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών είναι η  3-05-2011. Ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι η  3-05-2011 ημέρα Τρίτη  και ώρα 13:00. Ειδικοί περιορισμοί συμμετοχής δεν υπάρχουν.

   Η εγγύηση συμμετοχής είναι 5% της προϋπολογιζόμενης δαπάνης των ζητούμενων υλικών.

Υπάρχουν προδιαγραφές.

   Το χρονικό διάστημα δέσμευσης από την προσφορά είναι 120 ημέρες. Δεν γίνονται δεκτές εναλλακτικές προσφορές. Η διαδικασία πληρωμής είναι αυτή που ορίζεται από τις ισχύουσες διατάξεις περί δημοσίου Λογιστικού και λογιστικού Ν.Π.Δ.Δ. Ο διαγωνισμός θα γίνει στα γραφεία της Δ/νσης Παραρτήματος Καρδίτσας.

              Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται όλες τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα ως Παρασκευή στο   τμήμα προμηθειών του ΤΕΙ Λάρισας, περ. οδός Λάρισας – Τρικάλων, Τ.Κ. 41110 Λάρισα,  τηλέφωνο  2410-684405 κ. Μπούτλα Αναστασία και στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΤΕΙ/Λ [www.teilar.gr]

H δαπάνη για τη δημοσίευση θα βαρύνει τους μειοδότες.

Ο  Πρόεδρος του ΤΕΙ/Λ

 

 

 

Ιωάννης Κόκκορας

Καθηγητής 

 

 

                                                                            

Προηγούμενο άρθρο Για προσχεδιασμένη δολοφονία κάνει λόγο η ένωση αστυνομικών Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Κατασκευή χαρταετού στον Παλαμά