«ΔΙΟΝΥΣΟΣ Α.Σ» : Ένα μεγάλο ευχαριστώ


2011 ιδρύεται ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Παραγωγών Αμπελοοινικού Τομέα Καρδίτσας <<ΔΙΟΝΥΣΟΣ Α.Σ>> από παραγγωγούς αμπελοκαλλιεργητές του Νομού μας , με σκοπό την παραγωγή ποιοτικών προιόντων , αξιοποιώντας την παραγωγή των μελών του και όλων των αμπελουργών του Νομού .

2013 Το Συνεταιριστικό Οινοποιείο καθώς και το Αποσταγματοποιείο – Ποτοποιείο της Ε.Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΛΕΊΝΕΙ .Οι εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία, οι αμπελουργοί αναγκάζονται να αφήσουν τα σταφύλια τους ατρύγητα .

Τα αγαπημένα τοπικά προιόντα το κρασί <<Αρετσίνωτο >> και το τσίπουρο Θεσσαλίας <<ο Ταυρωπός >> δεν υπάρχουν πια στην τοπική αγορά, ξένα προιόντα παίρνουν την θέση τους στην αγορά της Καρδίτσας με συνέπειες για την τοπική οικονομία .ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΗ!!!

2014 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: Ο<< ΔΙΟΝΥΣΟΣ Α.Σ>> μισθώνει τις παραγωγικές μονάδες της υπό εκκαθάριση Ε.Α.Σ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Οινοποιείο , Αποσταγματοποιείο ­Ποτοποιείο.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ: Το Συνεταιριστικό Οινοποιείο ξαναζωντανεύει , το μεγαλύτερο μέρος των πρώην εργαζομένων ξαναβρίσκει δουλειά ,οι αμπελουργοί παραδίδουν στο δικό τους πια Οινοποιείο τα σταφύλια τους επιλέγοντας με αγάπη και μεράκι οτι καλύτερο έχουν

ΟΚΤΩΒΡΗΣ :Το αγαπημένο σε όλους μας κρασί <<Αρετσίνωτο>> επιστρέφει και μαζί του και άλλα κρασιά άριστης ποιότητας λευκά και ερυθρά που παράγονται και εμφιαλώνονται στο Οινοποιείο του << ΔΙΟΝΥΣΟΣ Α.Σ>> .

Η τοπική αγορά για άλλη μια φορά εμπιστεύεται τα τοπικά συνεταιριστικά προιόντα μας . Απο τη θέση του προέδρου του <<ΔΙΟΝΥΣΟΣ Α.Σ>> εκφράζοντας και τις απόψεις του Δ.Σ του συνεταιρισμού , θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τα μέλη του <<ΔΙΟΝΥΣΟΣ Α.Σ>> αλλά και όλους τους αμπελοκαλλιεργητές για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν ,τους ειδικούς συνεργάτες που με τις γνώσεις τους μας στήριξαν στην προσπάθεια μας .τους εργαζόμενους για το ζήλο και το μεράκι που εργάζονται για την παραγωγή προιόντων άριστης ποιότητας καθώς και τους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και διανομής ποτών που μας εμπιστεύτηκαν .

ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ το καταναλωτικό κοινό , για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξαν στα προιόντα μας .

 

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΦΩΤΙΟΣ ΓΚΑΖΟΥΝΗΣ

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόσθετη αποζημίωση 4,5 εκατ. Ευρώ στους πληγέντες κτηνοτρόφους
Επόμενο άρθρο Το Επιμελητήριο Καρδίτσας συμμετείχε στη «PHILOXENIA»