Εγκαινιάζεται το βιοκλιματικό ΚΑΠΗ του Δ. Καρδίτσας


Το νέο, βιοκλιματικό κτήριο του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Καρδίτσας που βρίσκεται στην πάροδο μεταξύ των οδών Νικηταρά και Διάκου στην Καρδίτσα εγκαινιάζεται την Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ. Ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Δομήνικος Βερίλλης και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κ.Α.Π.Η. κ. Μιχάλης Τάντος  καλούν τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. αλλά και όλους τους δημότες να παραβρεθούν.

Στο βιοκλιματικό ΚΑΠΗ υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης περίπου 300 ηλικιωμένων, ενώ γενικότερα το κτήριο οργανώνεται σε τρεις κτηριακές  ενότητες, σε δύο ορόφους.

-Η πρώτη ενότητα στο δυτικό μέρος του κτηρίου, όπου βρίσκεται η κυρία είσοδος και στεγάζονται στο ισόγειο οι διοικητικές λειτουργίες, ενώ στον όροφο η αίθουσα του γυμναστηρίου.

-Η δεύτερη ενότητα κεντρικά, της οποίας η μορφή τονίζεται ιδιαίτερα, καθόσον στεγάζει στο ισόγειο την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (που είναι η κύρια λειτουργία του κτηρίου) και στον όροφο τους χώρους της φυσικοθεραπείας.

-Η τρίτη ενότητα ανατολικά του κτηρίου είναι ισόγεια και στεγάζει τις αίθουσες εργοθεραπείας και άλλες κοινόχρηστες λειτουργίες, όπως επίσης και την κουζίνα, καθώς και τους χώρους υγιεινής.

Προηγούμενο άρθρο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα «Γυναίκα και Παράδοση»
Επόμενο άρθρο Εντατικοί έλεγχοι στα κυλικεία των σχολείων του Νομού