Πρωτοσέλιδο

Εγκαινιάστηκε το νέο ιατρείο Ρεντίνας


Το νέο σύγχρονο αγροτικό ιατρείο παραδόθηκε στους δημότες της ιστορικής κοινότητας Ρεντίνας. Τα εγκαίνια του νέου ιατρείου πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής, αναβαθμίζοντας έτσι τις υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας στην ευρύτερη περιοχή.

iatreio-1

Το νέο αγροτικό ιατρείο Ρεντίνας, πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον, ενισχύει τις δομές υγείας στο Δήμο. Το ιατρείο βρίσκεται σε ανακατασκευασμένο κτίριο στο κέντρο της κοινότητας, δωρεά των οικογενειών Ιωάννη Αυγέρου και Ελένης Σακελλαρίδου.

Ο νέος χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος και προσβάσιμος προκειμένου να εξυπηρετεί τις ανάγκες της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην περιοχή, ενώ οι εργασίες υλοποιήθηκαν με πόρους του ΠΕΠ Θεσσαλίας.

Την τελετή εγκαινίων τέλεσε ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Ηλίας Γώγος, ο οποίος στον χαιρετισμό του μετέφερε και το μήνυμα του Μητροπολίτη κκ Τιμόθεου.

Ακολούθως ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, τόνισε πως η κατασκευή του νέου αγροτικού ιατρείου αποτελεί ακόμη ένα παράδειγμα αγαστής συνεργασίας ανάμεσα στην αυτοδιοίκηση και την πολιτεία, που αποδίδει τα μέγιστα δυνατά οφέλη για τον τόπο και τους δημότες. Χαιρετισμό στο πλαίσιο των εγκαινίων απηύθυναν επίσης ο πρ. Δήμαρχος Ρεντίνας κ. Παύλος Ραγιάς, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, η βουλευτής του νομού κ. Χρυσούλα Κατσαβρια- Σιωροπούλου, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Νέστωρας Αντωνίου και η γιατρός που στελεχώνει το νέο ιατρείο κα Μαρία Μουσαφείρη.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βασ. Τσιάκος, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας κ. Ορέστης Ψαχούλας, ο Διευθυντής της Α.Δ Καρδίτσας κ. Βασίλης Καραπιπέρης, η Αντιδήμαρχος κ. Αικατερίνη Σκρέτα, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Ρεντίνας κ. Βασίλης Γούζιος, ο Διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Βάιος Βαρελάς, ο Διευθυντής του Κ.Υ Σοφάδων κ. Ευριπίδης Χατζής, ο πρ. Διευθυντής του Μετοχικού Ταμείου Στρατού κ. Σταθιάς, ο Υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ κ. Δημ. Δημητριάδης, ο Γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλίας Αντωνίου, Δημ. Σύμβουλοι, πρόεδροι και σύμβουλοι τοπικών κοινοτήτων και κάτοικοι της κοινότητας.

 

Προηγούμενο άρθρο Νέο πρόγραμμα για τη Διοίκηση και Διαχείριση Έργων και Προγραμμάτων
Επόμενο άρθρο Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ στηρίζει την ομάδα παλαίμαχων του Ηρακλή για καλό σκοπό