Εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα & την Πρωτοχρονιά


Από  τη ΔΗ.Κ.Ε.Κ. με τη στήριξη του Δήμου Καρδίτσας.

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για τον καταρτισμό του εορταστικού προγράμματος «Χριστούγεννα 2008 – Πρωτοχρονιά 2009», που υλοποιεί η ΔΗ.Κ.Ε.Κ. με τη στήριξη του Δήμου Καρδίτσας.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά πρωτότυπες και ποιοτικές εκδηλώσεις για κάθε ηλικία, οι οποίες στοχεύουν από τη μια να δημιουργήσουν ένα εορταστικό κλίμα αντίστοιχο των ημερών και από την άλλη να τονώσουν την τοπική αγορά που τόσο έχει ανάγκη.

Η επίσημη έναρξη του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας (κεντρική πλατεία), με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και πληθώρα εκδηλώσεων, εκδηλώσεις οι οποίες θα συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών, δίνοντας χαρούμενο και εορταστικό τόνο.

Η ΔΗΚΕΚ για ακόμη μια φορά με τον έγκαιρο προγραμματισμό της εξασφάλισε δράσεις υψηλού επιπέδου με γνώμονα την ποιότητα και την προσφορά προς τους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες που θα βρίσκονται στην περιοχή τη διάρκεια των εορτών. Το σπιτάκι του Αη Βασίλη, συναυλίες και πάρτυ για τους νέους, θεατρικές παραστάσεις στους δρόμους, ξυλοπόδαροι, ταχυδακτυλουργοί  κλπ, είναι μερικά  από τα χάπενινγκς που θα πραγματοποιούνται σε κεντρικές οδούς της πόλης.

Για πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου Καρδίτσας, δυο καινοτόμες δραστηριότητες έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα οι οποίες αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας και να συνάμα να τους ψυχαγωγήσουν, προσφέροντας ανάλογες εορταστικές στιγμές μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων.  

Το παραδοσιακό καρουζέλ στην κεντρική πλατεία και η πίστα παγοδρομίου στην πλατεία Πλαστήρα σκοπό έχουν να αποτελέσουν έναν μοναδικό – εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης και σημεία αναφοράς και συνάντησης συν-δημοτών αλλά και των  επισκεπτών της περιοχής μας.

Το συνολικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ για την πλήρη ενημέρωση θα διανέμεται καθημερινά ενημερωτικό έντυπο και θα πραγματοποιούνται ανακοινώσεις στον τοπικό τύπο.

Η ΔΗΚΕΚ και ο Δήμος Καρδίτσας περιμένει όλους τους συμπολίτες μας  να χαρούν και να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις, απολαμβάνοντας πραγματικά μοναδικές και ποιοτικές στιγμές διασκέδασης.

Προηγούμενο άρθρο Εμπορικές σχέσεις Καρδίτσας - Κωνσταντινούπολης
Επόμενο άρθρο Στο Νομάρχη εκπρόσωποι Ένωσης Νέων Αγροτών Καρδίτσας