Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας κ. Τιμόθεος, την Α΄ Κυριακή των Νηστειών 20 Μαρτίου 2016 (Κυριακή της Ορθοδοξίας), θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα χοροστατήσει στον Β΄ Κατανυκτικό Εσπερινό που θα τελεσθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης. Ακολούθως και στα πλαίσια των εσπερινών κηρυγμάτων του, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του.

Την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 θα μεταβεί στην Ιερά Μονή Ρεντίνης, όπου θα τελέσει τον πανηγυρικό Εσπερινό, επί τη μνήμη του Αγίου Βασιλείου, Πρεσβυτέρου της εν Αγκύρα Εκκλησίας, του οποίου η τιμία Κάρα φυλάσσεται στην Ιερά Μονή.

Την επομένη, Τρίτη 22 Μαρτίου 2016, ανήμερα της εορτής του Αγίου θα τελέσει την Ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην ως άνω ιερά Μονή.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης, ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, την Α΄ Κυριακή των Νηστειών 20 Μαρτίου 2016 (Κυριακή της Ορθοδοξίας), θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 5:00΄μ.μ., θα τελέσει τον Β΄ Κατανυκτικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά και ακολούθως, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη ομιλία του.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Έναρξη επιμορφωτικού σεμιναρίου για τους Ιερείς πνευματικούς-εξομολόγους