Ειδήσεις

Εκκλησιαστικά νέα


Η Ιερά μας Μητρόπολη στα πλαίσια της ποιμαντικής μέριμνάς της για τους φοιτητές/τριες των Πανεπιστημιακών Τμημάτων και τους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων και συμμεριζόμενη τους κόπους αυτών, θα πραγματοποιήσει κατά τόπους ιερές Παρακλήσεις προς τον Δεσπότη Κύριο ημών Ιησού Χριστό υπέρ βοηθείας, ενισχύσεως και θείου φωτισμού αυτών.

Ως εκ τούτου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου θα τελεσθούν ιερές Παρακλήσεις:

το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 και ώρα 8:00΄μ.μ., στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά και

την Κυριακή 14 Ιουνίου και ώρα 8:00΄μ.μ., στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Στις ως άνω ιερές Παρακλήσεις θα τεθεί σε προσκύνηση απότμημα του ιερού λειψάνου της χειρός του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνη, προστάτου της Νεότητος της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

***

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Τιμόθεος, την Κυριακή (των Αγίων Πάντων) 14 Ιουνίου, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Τ.Κ. Μαγούλας.

***

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Κυριακή (των Αγίων Πάντων) 14 Ιουνίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Προηγούμενο άρθρο Κ. Τσιάρας: γίνονται μεγάλες μεταρρυθμίσεις στο σύστημα απονομής δικαιοσύνης
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησαν οι εργασίες επέκτασης του Κέντρου Ορίζοντες