Ενημέρωση για το Πρόγραμμα Μείωσης της Νιτρορύπανσης


Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Καρδίτσας γίνoνται γνωστά στους υποψηφίους για ένταξη στο πρόγραμμα μείωσης της Νιτρορύπανσης τα παρακάτω:
  Καταχωρήθηκαν από την Υπηρεσία μας οι αιτήσεις ένταξης και οι Διοικητικοί Έλεγχοι των φακέλων όλων των υποψηφίων για ένταξη δικαιούχων και εστάλησαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ τέλος Αυγούστου για τις οριστικές εγκρίσεις ,τις οποίες αναμένουμε στο εγγύς προσεχές διάστημα.
   Επισημαίνουμε στους υποψηφίους ότι οι τελικώς δικαιούχοι και μόνον του προγράμματος,πρέπει να καλλιεργήσουν την προς ένταξη έκτασή τους,σύμφωνα με το Σχέδιο καλλιέργειας που υπέβαλαν στην Υπηρεσία μας για το καλλιεργητικό έτος 2012-2013.
  Σε περίπτωση που δεν προτίθενται να εφαρμόσουν το Σχέδιο καλλιέργειας,πρέπει να υποβάλουν ΑΙΤΗΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ στην Υπηρεσία μας.
           Καρδίτσα 22/10/2012                                                         Ο Αναπληρωτής Προιστάμενος της Διεύθυνσης
Προηγούμενο άρθρο Ενημερωτική δράση για την 20η επέτειο της ενιαίας αγοράς της ΕΕ πραγματοποίησε το EUROPE DIRECT Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΔΟΥ ΣΕ ΣΟΦΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΖΑΚΙ - Κλειστή χθες και σήμερα η ΔΟΥ Καρδίτσας λόγω των συγχωνεύσεων