Καθαρισμός των ακτών της λίμνης Πλαστήρα


Σημαντική πρωτοβουλία από την ΤΕΔΚ Ν. Καρδίτσας.Ομόφωνα το ΔΣ της ΤΕΔΚ στην συνεδρίαση του στις 2 Ιουνίου 2008 έκανε αποδεκτή τη πρόταση του Δημάρχου Νεβρόπολης Αγράφων κ. Παπαντώνη να αναλάβει η ΤΕΔΚ πρωτοβουλία για τον καθαρισμό των ακτών της Λίμνης Πλαστήρα, σε συνεργασία με τους παραλίμνιους Δήμους.

Το Δ.Σ της ΤΕΔΚ στα πλαίσια της περιβαλλοντικής ευαισθησίας που διακρίνει τα μέλη του αποφάσισε την Τρίτη 17 Ιουνίου να γίνει μια συντονισμένη επιχείρηση καθαρισμού περιμετρικά της Λίμνης Πλαστήρα.

Ο Πρόεδρος της  ΤΕΔΚ και Δήμαρχος Μουζακίου  κ. Κωτσός δήλωσε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση συμμετέχει ενεργά σε προσπάθειες που σαν στόχο έχουν την προστασία και αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος.

Ειδικά για τη Λίμνη που αποτελεί το συγκριτικό μας πλεονέκτημα οφείλουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία της.

Τα συνεργεία καθαρισμού άρχισαν ήδη να συγκροτούνται και το κόστος της όλης επιχείρησης το αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου η ΤΕΔΚ.

Στην συντονισμένη προσπάθεια καθαρισμού θα κληθεί να συμμετάσχει με τον μηχανολογικό της εξοπλισμό και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.

Προηγούμενο άρθρο Στην τελική ευθεία η ιστοσελίδα της Ν.Α. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Η προσφορά της «Άρσις»