“ΚΑΠΑΤΣΙΝΕΙΑ” 2013


Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Καρδίτσας έχει καθιερώσει, κάθε χρόνο, την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, το θεσμό των “ΚΑΠΑΤΣΙΝΕΙΩΝ”.

Στα “ΚΑΠΑΤΣΙΝΕΙΑ”, λαμβάνουν χώρα, προβάλλονται και προωθούνται στην πόλη και το νομό μας οι δραστηριότητες, πράξεις και δράσεις του Φ.Ο.Κ. προς τιμή του αείμνηστου Αποστόλη Καπατσίνα.

Ο Α. Καπατσίνας, ένας ενάρετος και χαμογελαστός άνθρωπος, σαν Πρόεδρος στο Φ.Ο.Κ., και όχι μόνο, επί πολλά χρόνια, προσέφερε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στο χώρο του αθλητισμού, της φυσιολατρίας και του πολιτισμού γενικότερα. Και το πιο σημαντικό, δραστήριος και αεικίνητος, έδωσε την ειλικρινή του αγάπη, πολλά χαμόγελα και χαρά στους συμπολίτες μας και προπαντός στα παιδιά, τους νέους και τις νέες.

Και για το λόγο αυτό, σήμερα παρά ποτέ, αξίζει να θυμηθούμε να ακολουθήσουμε και να τιμήσουμε τα βήματα του Αποστόλη Καπατσίνα.

Την εβδομάδα 18 έως 26 Μαΐου λοιπόν, σαν Φυσιολατρικός Όμιλος Καρδίτσας, προσκαλούμε όλο το κόσμο της Καρδίτσας να συμμετέχει, με τον τρόπο και την επιθυμία του ο καθένας, στις εκδηλώσεις των “ΚΑΠΑΤΣΙΝΕΙΩΝ”.

Την αρχή στις εκδηλώσεις θα κάνει το Τμήμα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ΠΙΓΚ – ΠΟΓΚ) το Σάββατο 18 Μαΐου διοργανώνοντας, ένα τουρνουά Πιγκ – Πογκ, για μικρούς (ώρα 9:30) και για μεγάλους (ώρα 17:00). Έπειτα από μια επιτυχημένη, δραστήρια σεζόν και χρονιά, η έντονη προσπάθεια του Τμήματος του Πιγκ – Πογκ να αναδείξει το άθλημα στο νομό μας και να κάνει ακόμα περισσότερους φίλους του αθλήματος, έρχεται να σφραγιστεί με αυτό το Τουρνουά Πιγκ -Πογκ των “ΚΑΠΑΤΣΙΝΕΙΩΝ”.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, ΟΛΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΣ και ΜΕΓΑΛΟΥΣ, να ΠΑΙΞΟΥΜΕ, να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ, να ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ!!!

Προηγούμενο άρθρο Ευρωπαϊκή Νύχτα Μουσείων 2013
Επόμενο άρθρο Ν.Μιχαλάκης: Ανάγκη άμεσης οικονομικής και θεσμικής ενίσχυσης της Φιλαρμονικής