Κλιμακώνουν τις αγωνιστικές παρεμβάσεις οι αγρότες της Θεσσαλίας


Στο κλείσιμο του κόμβου του Πλατυκάμπου στην Εθνική Οδό Αθήνας – Θεσσαλονίκης προχώρησαν στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας αγροτοκτηνοτρόφοι από το μπλόκο της Νίκαιας, υλοποιώντας τις αποφάσεις της πανελλαδικής σύσκεψης των μπλόκων που έγινε την περασμένη Τρίτη.
Την ίδια ώρα αγρότες από το μπλόκο του Γερακαρίου έκλεισαν το δρόμο Λάρισας – Αγιάς και από το μπλόκο στο Αργυροπούλι αγρότες από τον Τύρναβο το δρόμο Λάρισας – Ελασσόνας.
Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν την Τρίτη 2 Φλεβάρη με συγκέντρωση αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας στις 10 το πρωί στα δικαστήρια της Λάρισας όπου δικάζονται αγρότες που συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις το 2013 και το 2014 και θα συνεχιστούν την Πέμπτη 4 Φλεβάρη με τη μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, στις 10.30 π.μ., στην κεντρική πλατεία της Λάρισας. Την ημέρα της απεργίας στο μπλόκο της Νίκαιας θα μεταβεί αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας ενώ στην Ελασσόνα θα γίνει, στις 12 το μεσημέρι, συγκέντρωση συμπαράστασης μαζικών φορέων από όλο το νομό.

Νέα πανελλαδική σύσκεψη την Κυριακή
Η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, μετά από πρωτοβουλία του Μπλόκου της Νίκαιας, ΚΑΛΕΙ σε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ στο μπλόκο της Νίκαιας (Λάρισα), τις Ομοσπονδίες, τους Αγροτικούς Συλλόγους, τις Επιτροπές Αγώνα και τα μπλόκα που έχουν συγκροτηθεί σε όλη την Ελλάδα με το πλαίσιο των αιτημάτων μας.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Φλεβάρη 2016 στις 12.00 το μεσημέρι στη Νίκαια.

Προηγούμενο άρθρο Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ
Επόμενο άρθρο ΕΛΜΕ Καρδίτσας : Συμπαράσταση στον αγώνα των αγροτών