Ειδήσεις

Λ. Τσιούκης: Δηλώνουμε συμπαραστάτες των αποφάσεων του Προέδρου της Ν.Δ.


Καταδικάζουμε απερίφραστα τις διαρροές δύο εγγράφων των  οργάνων μας που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Αναφερόμαστε κατ’ αρχάς στην άκρως εμπιστευτική επιστολή που εστάλη, περί τα μέσα Αυγούστου, προσωπικά στον Πρόεδρο του κόμματός μας, με κοινοποίηση στον πρόεδρο της Επιτροπής Αυτοδιοικητικών Εκλογών κ. Νικήτα Κακλαμάνη και κάποιος φρόντισε να διαρρεύσει σε τοπικό ραδιόφωνο. Συνέπεια αυτού ήταν ο δημοσιογράφος να λοιδορεί τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ και να ευτελίζει τη ΔΗΜΤΟ Καρδίτσας, τη ΝΟΔΕ και την ΟΝΝΕΔ ΝΔ Καρδίτσας στην εκπομπή του χρησιμοποιώντας στοιχεία της επιστολής.

Η δεύτερη διαρροή αφορά στην απόφαση της ΝΟΔΕ ΝΔ Καρδίτσας που ελήφθη τέλη Σεπτεμβρίου  αναφορικά με τις υποψηφιότητες στο Δήμο Καρδίτσας, η οποία μάλιστα δημοσιεύτηκε αυτούσια σε τοπική εφημερίδα, δημιουργώντας εύλογο προβληματισμό και ανησυχία σ΄  όλα τα μέλη της οργάνωσής μας.

Οι δύο αυτές διαρροές εκθέτουν ανεπανόρθωτα τόσο το κόμμα μας συνολικά, όσο και τη ΝΟΔΕ ΝΔ Καρδίτσας και καλούμε τα αρμόδια όργανα να λάβουν τα μέτρα τους προκειμένου να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοια φαινόμενα που εξυπηρετούν προσωπικές και μόνον στρατηγικές πληγώνοντας καίρια την ενότητα της οργάνωσής μας.

Εμείς για μία ακόμη φορά δηλώνουμε συμπαραστάτες των αποφάσεων και των δεσμεύσεων του Προέδρου του Κόμματός μας Κυριάκου Μητσοτάκη τον οποίο και στηρίζουμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις.

 

 

Του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ν. Καρδίτσας Λάμπρου Τσιούκη

 

Προηγούμενο άρθρο Επιμόρφωση εκπαιδευτικών του ΓΕΛ Προαστίου
Επόμενο άρθρο Πανηγυρίζει η Ιερά και θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας