Με εκτός έδρας νίκη στη Νίκαια (70-82) ξεκίνησε τη σεζόν ο Α.Σ.Καρδίτσας


 Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Α.Σ. Καρδίτσας τις υποχρεώσεις του για το νέο πρωτάθλημα της Α1 Θεσσαλίας. Η ανανεωμένη ανδρική ομάδα του συλλόγου, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, επιβλήθηκε εκτός έδρας του Γ.Σ. Νίκαιας με 70-82 και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Κλειδί για την επικράτηση, η αμυντική προσήλωση των παικτών του Κώστα Ναούμ, που κατάφεραν να περιορίσουν τα ατού των γηπεδούχων. Στον επιθετικό τομέα, ο Α.Σ.Καρδίτσας είχε υπομονή στην επίθεση και μπόρεσε να βρει τις λύσεις απέναντι στην αμυντική διάταξη του Γ.Σ. Νίκαιας. Η ομάδα της Καρδίτσας πέρασε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ στα μέσα της πρώτης περιόδου και ολοκλήρωσε το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 14-21. Στη δεύτερη περίοδο, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανακάμψουν, κατάφεραν μάλιστα να προηγηθούν με 33-32, όμως στη συνέχεια ο Α.Σ.Κ. αντέδρασε, πήρε την πρωτοπορία στο σκορ και δεν έχασε το προβάδισμα μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Το τελικό 70-82 ήρθε φυσιολογικά και δίκαια για την ομάδα της Καρδίτσας, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα, ο Α.Σ.Καρδίτσας θα υποδεχθεί στο κλειστό της Καρδίτσας την Ανάληψη Βόλου για τη δεύτερη αγωνιστική.

Τα δεκάλεπτα: 14-21, 35-44 (ημιχρ.), 51-56, 70-82

Γ.Σ.Νίκαιας(Μπουλιάκης):Χατζόπουλος 16, Σταυρόπουλος 13(2), Αμπντάλα, Τηγάνης, Μακρίδης 3(1), Πιτσαρής 18(3), Τσιμπίδας, Λέγκας, Μαργαριτόπουλος 20(2).

Α.Σ. Καρδίτσας (Κ.Ναούμ): Πανταζής, Μπράχος 21(2), Θώδης 2, Τσιαμούρας 14(2), Μπραϊμιώτης 13(2), Κατσαρός, Κομποδιέτας 21(2), Ορφανιώτης, Αντωνίου 11, Ναούμ, Νικολάου.

Προηγούμενο άρθρο Νέο τμήμα χάλκινων πνευστών οργάνων στο Δ.Ο.Π.Α.Κ. τμήμα ωδείου
Επόμενο άρθρο Ζητείται λύση για τη στέγαση του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας - Σε νέα κατάληψη του Δημαρχείου Καρδίτσας προέβησαν χθες οι σπουδαστές