Με τον Υφυπ. Εσωτερικών συναντήθηκαν φορείς του Νομού μας


Μετά από πρωτοβουλία του Υφυπουργού Παιδείας κ. Σπύρου Ταλιαδούρου πραγματοποιήθηκαν, παρουσία του, συναντήσεις του Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Αθ. Νάκου, με τον Νομάρχη Καρδίτσας κ. Φ. Αλεξάκο, τον Δήμαρχο Παμίσου κ. Γ. Παπακώστα και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαυροματίου κ. Επ. Γκινή.

Στις συναντήσεις ο Νομάρχης Καρδίτσας κ. Φ. Αλεξάκος έθεσε το θέμα της βελτίωσης του επαρχιακού οδικού δικτύου και των δρόμων Καλύβια Φυλακτής προς Φυλακτή και Μητρόπολη προς Ράζια καθώς και της κατασκευής βάθρων για την τοποθέτηση γέφυρας τύπου μπέλεϊ για τη σύνδεση Νεράιδας – Καροπλεσίου. Παράλληλα, επεσήμανε την αναγκαιότητα ανάληψης δράσεων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας και τη βελτίωση του εξοπλισμού της Νομαρχίας.

Ο Δήμαρχος Παμίσου κ. Γ. Παπακώστας έθεσε κυρίως το θέμα βελτίωσης της οδού από Αγναντερό προς Καλογριανά ενώ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαυροματίου κ. Επ. Γκινής αναφέρθηκε στην ανάγκη συντήρησης του σχολικού κτιρίου στο Μαυρομάτι.

Ο Υφυπουργός κ. Σ. Ταλιαδούρος επεσήμανε στον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Αθ. Νάκο την αναγκαιότητα χρηματοδότησης της Νομαρχίας και των Δήμων για την κατασκευή αυτών των έργων τα οποία και χαρακτήρισε άμεσης προτεραιότητας.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Αθ. Νάκος διαβεβαίωσε τόσο τον Υφυπουργό κ. Σ. Ταλιαδούρο, όσο και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ότι θα εξετάσει με ιδιαίτερη προσοχή τα θέματα που τέθηκαν στις συναντήσεις, ώστε να προχωρήσει η ολική η μερική υλοποίησή τους.

Προηγούμενο άρθρο Εκδήλωση για τους διακεκριμένους Έλληνες γιατρούς
Επόμενο άρθρο Εργασίες στο οδικό τμήμα Ανθηρό - Σαΐκα Αγράφων