«Μην πετάτε τα μπάζα ανεξέλεγκτα» – Έκκληση του Αντιδημάρχου καθαριότητας του Δήμου Μουζακίου κ. Κουτσογιάννη


Έκκληση προς τους δημότες του Δήμου Μουζακίου να μην πετάνε τα μπάζα ανεξέλεγκτα απευθύνει ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Κουτσογιάνης, κάνοντάς τους γνωστό πως ο Δήμος έχει τοποθετήσει ειδικές μεγάλες «σκάφες» γι’ αυτό το σκοπό σε δύο σημεία του Μουζακίου προκειμένου να συλλέγονται εκεί τα μπάζα και τα ογκώδη αντικείμενα  και στη συνέχεια να διαχειρίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι δύο «σκάφες» έχουν τοποθετηθεί η μία πίσω από το Λύκειο Μουζακίου και η άλλη στο νεκτροταφείο, όπου μπορούν οι δημότες να εναποθέτουν μπάζα και ογκώδη αντικείμενα. Δυστυχώς όμως παρά το γεγονός ότι οι «σκάφες» έχουν τοποθετηθεί εδώ και πολύ καιρό αρκετοί δημότες προτιμούν να πετούν ανεξέλεγκτα τα μπάζα και τα ογκώδη αντικείμενα δημιουργώντας πρόβλημα τόσο στο περιβάλλον όσο  στη συλλογή και διαχείρισή τους.

«Καλώ όλους τους δημότες του Μουζακίου να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που καταβάλλουμε να διατηρήσουμε καθαρή την πόλη μας και να εναποθέτουν τα μπάζα και τα ογκώδη αντικείμενά στις δύο ειδικές «σκάφες» που έχουμε τοποθετήσει στο Λύκειο και στο νεκροταφείο» τόνισε ο Αντιδήμαρχος κ. Κουτσογιάννης

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησε η ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου του Γυμνασίου Μαγούλας
Επόμενο άρθρο Eκπαιδευτική εργασία για 45.000 νέους