Ξεκίνησε η ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου του Γυμνασίου Μαγούλας


Σε ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου του Γυμνασίου Μαγούλας προχωρά ο Δήμος Μουζακίου δια μέσω της σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Δήμος αξιοποιώντας το προσωπικό που προσλήφθηκε με πεντάμηνες συμβάσεις προχωρά στον ελαιοχρωματισμό όλου του γυμναστηρίου και στις απαραίτητες επισκευές εσωτερικά, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές που είχαν προκληθεί με την πάροδο του χρόνου και το γυμναστήριο να πάρει μία νέα φρέσκια όψη.

«Με το λιγότερο δυνατό κόστος ανακαινίζουμε το κλειστό γυμναστήριο του γυμνασίου Μαγούλας, καθώς αξιοποιούμε το υπάρχον εργατικό προσωπικό του Δήμου και το μόνο που μας κοστίζει είναι η αγορά των απαιτούμενων υλικών» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Μουζακίου και πρόεδρος της  Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Καλιώρας που επισκέφθηκε το σχολείο συνοδευόμενος από το Διευθυντή του σχολείου κ. Μόρφου και απέκτησε προσωπική άποψη για τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Προηγούμενο άρθρο Γυναίκες ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ : «Δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από την ενότητα τη συλλογικότητα την αλληλεγγύη στους αγώνες του σήμερα»
Επόμενο άρθρο «Μην πετάτε τα μπάζα ανεξέλεγκτα» - Έκκληση του Αντιδημάρχου καθαριότητας του Δήμου Μουζακίου κ. Κουτσογιάννη