Νίκος Σαλαγιάννης: «Κατηγορηματική δήλωση Λοβέρδου για το Νοσοκομείο Καρδίτσας»


 Απαντώντας στη Βουλή σε συζήτηση που προκάλεσε  με ερώτηση του ο βουλευτής Νίκος Σαλαγιάννης, ο Υπουργός Υγείας κ.Λοβέρδος δήλωσε κατηγορηματικά ότι καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί για το Νοσοκομείο Καρδίτσας και ότι δεν το δεσμεύουν για τις τελικές του αποφάσεις οι αξιολογήσεις οποιασδήποτε Επιτροπής.

 Στο ίδιο κλίμα διέψευσε σχεδόν με σχεδόν οργισμένο τόνο ότι υπάρχει πιθανότητα ή σκέψη να καταργηθεί η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας  του Νοσοκομείου.

Ο κύριος Σαλαγιάννης από την πλευρά του δήλωσε ικανοποιημένος απ΄τις απαντήσεις του Υπουργού και υπογράμμισε με έμφαση ότι θα περιμένουμε τις τελικές αποφάσεις που θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα ενισχύουν και δεν θα απαξιώνουν το Νοσοκομείο Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΗ ΔΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΙ - Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι φορείς, εφόσον δεν σταματήσει η υποβάθμιση του νομού
Επόμενο άρθρο Σπ. Ταλιαδούρος: «Tη άμεση αποστολή κλιμακίου του ΕΛΓΑ για την εκτίμηση των ζημιών στην αγροτική παραγωγή λόγω των προσφάτων πλημμυρών στους Δήμους Παλαμά και Σοφάδων»